Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1091
View
28
Reply

Siap Bergari! Hotel Berkonsepkan Penjara Ini Curi Perhatian Warganet

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-10-2019 11:09 AM | Show all posts |Read mode
Pada zaman sekarang, hampir kesemua bisnes mempunyai tema dan konsep yang tersendiri. Konsep yang unik mampu untuk menarik perhatian pelanggan dan juga menonjolkan keistimewaan sesebuah bisnes. Pasti anda pernah dengar akan restoran yang mempunyai pelbagai konsep seperti mempunyai taman kecil dan ada juga yang meletakkan live band seperti Hard Rock Cafe.


Terbaru, tular di Twitter apabila sebuah akaun Twitter dengan nama Jomkita (@jomkitamy) memuat naik beberapa gambar hotel yang berkonsepkan penjara. Yang menarik perhatian warganet adalah reka bentuk dan peralatan di dalam bilik itu yang kelihatan agak pelik daripada bilik hotel yang biasa.


[ JomKitaKongsi ] - Dekorasi Bilik Tidur Ala Ala Penjara!!! 😮 #JomKita
.
Lain Macam Wehhh Rasa Macam Tak Lena Pulak Nak Tido 😅 pic.twitter.com/7QcnqwFKtc
????? Jomkita 🇲🇾 (@Jomkitamy) October 1, 2019




Sumber Gambar: Twitter Jomkita



Sumber Gambar: Twitter Jomkita






Sumber Gambar: Twitter Jomkita






Sumber Gambar: Twitter Jomkita





Selepas dikaji dan dicari sumber gambar tersebut, gambar tersebut sebenarnya adalah sebuah hotel di Vietnam yang berkonsepkan 50 Shades of Grey. Hotel dengan nama Honey Houses ini sesuai untuk mereka yang mahu berbulan madu atau mereka yang masih baru berkahwin. Yang faham tu fahamlah!



Sumber Gambar: Twitter Jomkita






Sumber Gambar: Twitter Jomkita







Tweet ini mendapat reaksi bercampur daripada warganet yang rata-ratanya mengetahui mengenai konsep hotel penjara ini.













Buat korang yang baru berkahwin dan masih belum ada plan tentang lokasi untuk berbulan madu, sekarang anda tak perlu pening lagi!- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak bawak zul ripin dekat sini.. Boleh main gari2...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Hat ni bukan penjara cheqqq oiii.. Hat ni BDSM..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berlaku "kemalangan" macamana?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh. I want it
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Penjara apoooooooooo. ID yg design concept ni sure fefeeling Christian Grey.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:12 PM | Show all posts
Buat pengemar 50 shades of grey, boleh la cuba cuba dekat sini
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Nak bawak zul ripin dekat sini.. Boleh main gari2...


Imejin cuols terperangkap dgn Zul Ripin, Hisham Hamid, Remy Ishak, Fattah Amin, Fadzlan Hazim, Hairul Azreen, Syukri Yahya, Syafiq Kyle dlm bilik tu.. kenduri...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pod bed lebih menyeramkan mcm penjara banding ni??
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:44 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 21-10-2019 01:43 PM
Imejin cuols terperangkap dgn Zul Ripin, Hisham Hamid, Remy Ishak, Fattah Amin, Fadzlan Hazim, H ...

harem uols

berpesta layaknya




Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 02:17 PM | Show all posts
Mattress Cleaning  Idea yang menarik untuk siapa yang mencari kelainan konsep .
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni yg suke sek ganas ni..psiko
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:32 PM | Show all posts
ini dah mcm cerita 50 shades of grey dah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsep penjara ye?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:58 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-10-2019 11:19 AM
Hat ni bukan penjara cheqqq oiii.. Hat ni BDSM..

macam pernah tengok tools tu dekat paisdiki punya channel pasal bdsm. tiberrr penjara la pulak kannn
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
shark_eow7 replied at 21-10-2019 04:58 PM
macam pernah tengok tools tu dekat paisdiki punya channel pasal bdsm. tiberrr penjara la pulak kan ...

Hahaha.. Kannn.. Beza tau penjara dan BDSM
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak! Tp mcm xhygiene jah
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 21-10-2019 01:43 PM
Imejin cuols terperangkap dgn Zul Ripin, Hisham Hamid, Remy Ishak, Fattah Amin, Fadzlan Hazim, H ...

Tu bkn @Kurex jah yg nak. I pon nak. Hisyam hamid n shafiq kyle, so yummy
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
idok la aku nk tido sini.creepy. hotel biasa pun kdg susah tido
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka love sofa tu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111481s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list