Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9712
View
93
Reply

Puji Pakaian Ajai, Netizen 'Salute' Nourul Depp Masih Berhubungan Baik Dengan Bekas Suami

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-11-2019 10:36 AM | Show all posts |Read mode
Umum mengetahui pasangan yang sangat popular suatu ketika dahulu iaitu Ajai dan Nourul telah pun membawa haluan masing-masing. Kedua-duanya kini nampak lebih bahagia dengan kehidupan baru masing-masing.


Pun begitu, jarang kita nampak mereka berinteraksi antara satu sama lain di khalayak ramai. Baru-baru ini, Misha Omar telah berkongsi satu gambarnya bersama Ajai ketika mereka membuat persembahan pada Konsert Minggu Ini di saluran TV2.




  



Walaupun ramai yang memuji persembahan Ajai dan Misha pada malam itu, terselit juga komen Nourul di ruangan komen entri itu. Wanita itu telah memuji sut yang digayakan oleh bekas suaminya ketika persembahan tersebut.





Kredit foto: IG





Rata-rata netizen yang membaca komen Nourul itu memuji wanita itu kerana masih mempunyai hubungan yang baik dengan Ajai walaupun mereka sudah lama berpisah.





Kredit foto: IG




Cayalah Nourul! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 10:42 AM | Show all posts
alohh dah bertahun tahun masing masing dah kawin. Tak ada dah perasaan benci tu semua dah hilang. Kalau masing-masing tak bahagia lainlah macammmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 10:45 AM | Show all posts
Ala masing2 dah ada kehidupan yang lagi baik kot.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg i nmpak nurul tu mmg masih nk ngendeng ngan ajai. Cuma ajai je yg bolayan. Tu yg sendu je die sekarang. Aktif on socmed je mencabuk psal isu2 artis lain
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 10:56 AM | Show all posts
suka tgk nurul ni shares resipi buat salad dia. well iols ada try and mmg sodap!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 5-11-2019 10:48 AM
Yg i nmpak nurul tu mmg masih nk ngendeng ngan ajai. Cuma ajai je yg bolayan. Tu yg sendu je die sek ...

Dia ni suke merempan jgk...lpstu sejak kawen kokesen asik menempel kat retis yg kawen kokesen jgk...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:21 AM | Show all posts
meollss tgok si nourul depp ni cm da takde rupa org melayu da..anak2 sah2 ler nama omputih je sume pehtu kat ig laki dia meollss tgok rajin gak achi ni dok mnum champagne ke white wine ke cmtu..xtau la kalu tu sparkling water boh dlm gelas wine hat tinggi tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:22 AM | Show all posts
diorang memang baik je la...sebab ayu nazirah khuens...and macam pernah nampak nurul post citer pasal diorang keluar sama2 tiga orang...lainlah macammmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_emily replied at 5-11-2019 03:09 AM
Dia ni suke merempan jgk...lpstu sejak kawen kokesen asik menempel kat retis yg kawen kokesen jgk. ...

Sebab die tak de produk tapi berjaya kawin ngan mat saleh. Itu je lah story yg boleh di war2 kan. Ada satu video tu die meroyan sbb org tegur die pakai baju sexy sleeveless tak silap. Pas tu marah2 kata die dok rmh, itu lah pakaian nya. Masalahnya, yg rekod upload on socmed tu ape kejadahnya. Lain kali rekod dlm blk air mandi bogel sbb mmg dlm blk air biase org mandi bogel, boleh gituuuu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:31 AM | Show all posts
herbalife               
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:49 AM | Show all posts
Netizen memang pilih kasih
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 5-11-2019 10:42 AM
alohh dah bertahun tahun masing masing dah kawin. Tak ada dah perasaan benci tu semua dah hilang. Ka ...

Betul. Bila masing2 dah happy dgn kehidupan masing2 ..mereka akan move. Yg kehidupan nya masih rengsa, itu yg tak boleh move on....mendendam letop2. Sindir2.....  Kan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 12:03 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 5-11-2019 10:48 AM
Yg i nmpak nurul tu mmg masih nk ngendeng ngan ajai. Cuma ajai je yg bolayan. Tu yg sendu je die sek ...

indeed and also seingat mek, ajai pernah mengamuk suh norul ni stop watevah story ajai in heshe punya blog kalu x silap..
la ni norul byak masa terluang pas nikah kokusen
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 5-11-2019 10:42 AM
alohh dah bertahun tahun masing masing dah kawin. Tak ada dah perasaan benci tu semua dah hilang. Ka ...

Cerai dulu pasepa ye
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 5-11-2019 11:56 AM
Betul. Bila masing2 dah happy dgn kehidupan masing2 ..mereka akan move. Yg kehidupan nya masih ren ...

Seperti rita n elly....setakat ni masih blm move on..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 01:50 PM | Show all posts
Edited by Minami2013 at 5-11-2019 05:57 AM
miemiecha replied at 5-11-2019 04:03 AM
indeed and also seingat mek, ajai pernah mengamuk suh norul ni stop watevah story ajai in heshe pu ...

Ya, i pun pernah baca. Kalau i pun rengsa jugak asyik nak kaitkan je bila org tanya pasal career... move on.. buat je lah lagu solo.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 02:10 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 5-11-2019 01:50 PM
Ya, i pun pernah baca. Kalau i pun rengsa jugak asyik nak kaitkan je bila org tanya pasal career.. ...

HURMM...
nak nyanyi dah xde sape sudi buek lagu..
so dok jelah jaga anak ngan laki kokusen,
byak masa luang umpama mek rakyat marhaen ni kot...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 02:19 PM | Show all posts
Theyols ni bukan bercakaran ke masa baru2 lepas cerai dulu?
Sekarang dah helok eh?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak pandai..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 02:36 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 5-11-2019 11:24 AM
Sebab die tak de produk tapi berjaya kawin ngan mat saleh. Itu je lah story yg boleh di war2 kan.  ...

org tegur anak dia pakai short pants pun merempan, serba tak kenalah , dah tau ig public, tapis2 lah apa yg patut kot ye pun melainkan tahan kena kecam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116145s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list