Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Buka Puasa Dengan Cheesy Ceria Chicken Di Kenny Rogers Roasters

18-5-2017 04:40 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 2194| Komen: 23

Rakyat Malaysia memang gilakan makanan dan bila ditanya tentang menu sihat lagi melazatkan, terus terbayang Kenny Rogers Roasters!

Bersempena Bulan Ramadan dan Hari raya yang bakal tiba tidak lama lagi, restoran ayam panggang popular ini dengan bangganya memperkenalkan promosi Sempurna...Raya!

Hidangan istimewa ini terdiri daripada pilihan ayam panggang yang diperap dengan campuran herba-herba terpilih. Hasilnya? Ayam panggang yang berjus enak dengan rasa pedas mengancam.

Disajikan dengan kuah enak berkeju disiram di atas ayam dan sayur-sayuran sebagai pelengkap hidangan, pastinya cukup membuatkan anda terliur hanya dengan melihatnya sahaja. 

Add Image Caption Here
Menu utama Cheesy Ceria Chicken ditawarkan dalam dua pilihan:

1. Cheesy Ceria Chicken Favourite Meal 
(¼ Cheesy Ceria Chicken + Fresh Fruit Salad + Aromatic Rice + 1 Muffin Riang Ria) – RM20.50


2. Cheesy Ceria Chicken & Soup Meal 
(¼ Cheesy Ceria Chicken + 1 Country-style Chicken Soup + Aromatic Rice + 1 Muffin Riang Ria) – RM22.90

Turut serta disampingnya adalah Mufin Riang Raya sebagai pencuci mulut.

Mufin istimewa ini adalah pertama kalinya diperkenalkan bersempena musim perayaan, menggabungkan rasa pandan dengan inti kelapa bersama taburan gula perang.

Hidangan a la carte:
1. ¼ Cheesy Ceria Chicken (a la carte) – RM14.90
2. Cheesy Ceria Whole Chicken (a la carte) – RM53.50
3. Muffin Riang Ria – 1 piece at RM3.80, ½ dozen at RM21.90

Jangan lupa untuk mencuba Sangsuria, seleksi minuman berperisa oren sitrus yang lengkap dengan ais krim vanilla di atasnya.

Bagi promosi Jamuan Cheesy Ceria pula, ini yang bakal anda nikmati: 

Jamuan Cheesy Ceria (RM78.00)
1 Cheesy Ceria Whole Chicken, 1 Aromatic Rice (a la carte), 1 Coleslaw (a la carte), 4 Muffin Riang Ria* dan percuma 4 minuman jus buah-buahan. 

Tempahan boleh dibuat melalui panggilan telefon atau datang sendiri ke kaunter restoran.

Untuk keterangan lanjut, sila layari www.krr.com.my atau lawat laman Facebook rasmi Kenny Rogers Roasters Malaysia di www.facebook.com/krrmalaysia -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 23
Komen

Previous : Bufet Ramadan 2017: Kombinasi Menu Utara Malaysia, Thailand Di Laman Kayangan

Next       : Hidangan Klasik Macam Zaman Dulu, Berbuka Di Holiday Villa Subang

Komen Terbaru

Quote ibuaq 2-6-2017 03:08 PM
Felycya replied at 18-5-2017 09:00 PM
Betul...
Pernah makan dekat krr east coast mall kuantan mmg hauk sehauk hauknye.. Meja sudu garfu ...

Baru plan nak makan krr kat east cost mall . Cancell le gayanya.

Lain-lain Komen

Quote chinta89 18-5-2017 03:08 PM
menggamit selera.....
Quote akuperatijee 18-5-2017 03:09 PM
Edited by akuperatijee at 18-5-2017 03:14 PM

KRR ni kadang indah kabar dari rupa kene tengok jgk tempat KRR ni kalau nk makan..
Quote akuperatijee 18-5-2017 03:13 PM
WOW!!!  Mark your calendar! 📅
From 15 till 21 May 2017, enjoy Cheesy Ceria Chicken Lite Meal at RM11 only! 🐥
Share and tag your friends about this good news!
Terms & Conditions:
1. Flash e-voucher upon ordering.
2. Valid for dine-in only. Not valid for take-away, catering or delivery.
3. Purchase of discounted item is not entitled for any KRR Card Bonus.
4. Not valid with other offers/ promotion/ discounts.
5. The management reserves the right to replace promotion item with items of similar value without prior notice.
Capture.JPG


Quote nisako 18-5-2017 03:15 PM
sedapnyeeeeeeeeeeeee
Quote dubuk 18-5-2017 03:58 PM
hmmmm sedapnyaaaaaaaa nakk
Quote nuril86 18-5-2017 04:00 PM
akuperatijee replied at 18-5-2017 03:09 PM
KRR ni kadang indah kabar dari rupa  kene tengok jgk tempat KRR ni kalau nk makan..

yep...betul tu...
Quote Suchi 18-5-2017 04:29 PM
Yg promotion rm10 aritu pedas gila ayam tu huhu
Tp akak suke muffin dia,suke kopek2 kerak yg kt luar tu terutama muffin coklat.
Quote aleesyasofia 18-5-2017 04:36 PM
sedapnya.. selalu mkn time promosi jer..
Quote WhiskeyScotch 18-5-2017 04:48 PM
Wahhh nampak lazat!!!
Quote afie_m 18-5-2017 04:49 PM
i suka ja muffin coklat dia...sodappppppppppppppp...
Quote -electrifying- 18-5-2017 05:20 PM
nampak menyelerakan
Quote cik-jaja 18-5-2017 05:59 PM
wahh terliur tengok..leh coba nih
Quote mirebus 18-5-2017 06:38 PM
alamak ttiba rasa mcm nak singgah krr lah pulok. dah la lapar ni
Quote febreze 18-5-2017 08:53 PM
dap nye....
Quote Felycya 18-5-2017 09:00 PM
akuperatijee replied at 18-5-2017 02:09 PM
KRR ni kadang indah kabar dari rupa  kene tengok jgk tempat KRR ni kalau nk makan..

Betul...
Pernah makan dekat krr east coast mall kuantan mmg hauk sehauk hauknye.. Meja sudu garfu kotor.

Dgn staff budak2 wicet yg sombongnye.  :
Quote emelia1509 19-5-2017 12:32 AM
pergi rabu je buy 1 free 1..sedap..
Quote Kangkung1M 19-5-2017 01:07 AM
akuperatijee replied at 18-5-2017 03:09 AM
KRR ni kadang indah kabar dari rupa  kene tengok jgk tempat KRR ni kalau nk makan..

betul...dedulu aku suka mkn KRR dan masa tu aku cuma pergi ke satu cawangan ni jer
lps tu aku pergi ke beberapa cawangan yg lain...kebanyakannya beri pengalaman yg buruk...antaranya side dishes basi, makanan yg tak fresh...kalau mix fruits tu semuanya dah kecut & mengering siap dpt tembikai yg dah masam, staff plak kebanyakannya BBNU yg very very unprofessional & unmatured

skrg aku dah tak pergi lagi ke KRR...rasa tak berbaloi bayar mamahal tapi quality makanan dan servis so hauk


Quote trakea 19-5-2017 08:13 AM
Macam tak sedap jer
Quote vanillaninja 19-5-2017 11:08 AM
Dah berabad dah I tak makan dekat KRR ni.

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052766s Gzip On
To Top