Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Cuba Nasi Briyani Line Clear Kg Baru, Meriah Betul Makan Ramai-Ramai Dalam Talam

10-7-2017 03:01 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 2344| Komen: 31

Makan ramai-ramai dalam talam? Mengapa tidak, bertambah-tambah seleranya bila dapat kongsi sekali dengan kawan-kawan atau keluarga.

Kalau mahu cuba sesuatu yang baru dan dijamin tak menyesal, jom pergi makan Nasi Briyani Talam Line Clear Kampung Baru!

Foto: FB Line Clear Kg Baru
Dihidangkan di dalam talam besar, lengkap dengan kambing, kuah, jelatah serta papadom yang dapat membuatkan nafsu makan membuak-buak bila pertama kali melihatnya.

Cukup untuk enam hingga tujuh orang makan dan harganya juga berbalaoi iaitu RM200 untuk satu talam.

Jom jamu mata lagi dengan tengok gambar dulu, lepas ini mesti terus lapar jadinya.

Foto: FB Line Clear Kg Baru
Bagi anda yang tak sabar nak rasa sendiri keenakan nasi beriani talam yang sangat istimewa ini, nah alamatnya:

LC Restoran,Jalan Raja Abdullah,Kampung Baru
50300 Kuala Lumpur, Malaysia

Kalau nak buat tempahan sila whatsapp ke nombor: 019-280 8491
Facebook:  Line Clear Kg Baru

Cuba sekali, mesti nak datang berkali-kali. Jom pergi sama-sama? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 31
Komen

Previous : Tak Tahu Nak Makan Mana? Rasai Menu 'Saiko' Komfem Terbaik Di Warung Ini

Next       : Cendol Sagu Rumbia Jalan Labu, Pencuci Mulut Yang Wajib Dicuba

Komen Terbaru

Quote felinecat 15-7-2017 07:40 PM
bapok mahei wei...

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 10-7-2017 03:32 PM
tengok portion nasi utk 5 orang..
so rm200 = rm40 satu kepala..
berbaloi kejadahnya..
Quote CardiGans85 10-7-2017 04:12 PM
Pricy gak..tp yela..kt KL kan.
Quote imransulaiman 10-7-2017 04:22 PM
RM200 ye?

Layak RM150 sahaja. Pinggan mangkuk tak banyak dicuci
Quote boobam 10-7-2017 04:31 PM
mahal betul...g insaf pun baru 18 per set kan..
Quote tagas 10-7-2017 04:33 PM
Baik pekena KK40 Hari tepi hiway yong peng

setalam 50 utk 4 org mkn free satu jug sirapg mantap
Quote Lorra2411 10-7-2017 04:51 PM
mahal juga, RM 200 utk satu talam.
Quote CrowneGlory 10-7-2017 04:55 PM
mamak biasala mahal selain kotor
Quote ~boolean 10-7-2017 05:00 PM
makanan berkuah gelilah aku nak berkongsi dalam satu talam...
terbayang kuah dia masak dalam portion nasi aku...yuck!
sama seperti konsep shell out yang aku rasa geli sangat untuk menjamah

walaupun aku faham konsep sebegini memang boleh menimbulkan keeratan,
tapi aku rasa ini tak sesuai untuk aku
Quote AbukRokok 10-7-2017 05:25 PM
mkn mcm ni kne makan sopan2..xboleh bercakap
kne makan dengan senyap
klu x nanti tergaul air liur orang lain yg memercik jatuh sekali

uhuhuhuhuhu
Quote emelia1509 10-7-2017 05:37 PM
pricey...tapi ummah kan kaya x terkesan pun nak bayar rm40/pax....
Quote jazaa100 10-7-2017 05:41 PM
prettyuglybabe replied at 10-7-2017 03:32 PM
tengok portion nasi utk 5 orang..
so rm200 = rm40 satu kepala..
berbaloi kejadahnya..


Akk baru nak kira...babe dah kira dulu....

Briyani kambing selalunya rm17....

Klu 6 orang baru berapa kan....

Pandai keling berniaga....lambak dlm talam, bkn diturunkan harga, ditambahnya lagi.....


Quote Madel 10-7-2017 05:49 PM
Mahal bebenor..
Makan kat Kari Kambing 40ari baru rm50 setalam..dpt air sirap lgi..
Cuma tak ke tak tahan nak menunggu..sentiasa la full house.
Quote CiliPadiSedap 10-7-2017 05:49 PM
prettyuglybabe replied at 10-7-2017 03:32 PM
tengok portion nasi utk 5 orang..
so rm200 = rm40 satu kepala..
berbaloi kejadahnya..

market dia bukan untuk rakyat marhen market nasi briyani untuk orang kaya2 yang duit tidak habis. bukan mati kebulur kalau tak makan nasi beriayani.. akak makan nasi kakwok ok je sihat walafiat.. breast akak makin kembang cup perut makin kempis.. murahnya RM 7 siap keropok lagi.
Quote neurelle 10-7-2017 07:14 PM
Kalo diet.. sila jauhkan diri dr bnd ni
Quote RatuDunia94 10-7-2017 08:39 PM
Satu kepala RM40 hengggetttt?  Berbaloi apenyeeee???
Quote trakea 11-7-2017 06:15 AM
Makan sepinggan ni budaya bangsa babu. Tak payah la kita tiru .
Quote trakea 11-7-2017 06:20 AM
~boolean replied at 10-7-2017 05:00 PM
makanan berkuah gelilah aku nak berkongsi dalam satu talam...
terbayang kuah dia masak dalam portio ...

Sangat setuju
Quote trakea 11-7-2017 06:22 AM
Apake paria makan dari talam
Quote trakea 11-7-2017 06:38 AM
CrowneGlory replied at 10-7-2017 04:55 PM
mamak biasala mahal selain kotor

Ada gak yang tak mahal & tak kotor. Tapi makan setalam begini memang jijiks. Mamak bangsa babu & hamba seks boleh la

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054471s Gzip On
To Top