Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Dua Perisa Minuman Dalam Satu Bekas, Serbu Gerai Married Big Cup Di Selayang

20-7-2017 06:27 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 4638| Komen: 39

Manis, lemak, berkrim! Fuh, memang padu rasanya. Siapa yang boleh tolak kalau ditawarkan air begini.

Khas untuk penggemar minuman gelas besar, boleh serbu Stadium Selayang sebab gerai di sini ada menjual minuman yang dipanggil Married Big Cup.

Kalau sebelum ini pening nak pilih perisa yang mana, gerai Coffee Boyz ini menawarkan tawaran menarik untuk pelanggannya.

Bukan biasa-biasa sebab pelanggan boleh pilih dua perisa minuman dengan satu harga.

Foto: FB Coffeboyz
Hanya RM6 sahaja, termasuk topping! 

Berbaloi betul dan antara perisa yang paling digemari termasuk Red Tea, Green Tea, Mocha, Cappucino dan Chocolate


Foto: FB Coffeboyz
Memang layan habis kalau dapat hirup air sejuk dan menyegarkan begini, sesuai sangat untuk basahkan tekak masa cuaca panas.

Konsep begini memang cool dan kreatif. Lagi menarik hati sebab bekas airnya yang unik macam saling melengkapi, sesuai sangat dengan namanya, Married Big Cup.


Lokasi: Lot Parking Stadium Selayang
Waktu Niaga: Setiap hari kecuali Jumaat (11 pagi-6 petang)
Nombor Telefon: 0192663332/0196678332
IG : Homemade_Coffeeboyz
FB : Homemade Coffeeboyz

Tunggu apa lagi, jom serbu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 39
Komen

Previous : Puas Cari Lemang Periuk Kera? Boleh Serbu Ke Gerai Ini!

Next       : Dengarnya Mcdonald'S Macam Nak Pecah Kena Serbu, Sedap Sangat Ke Burger Korea Pedas Tu?

Komen Terbaru

Quote palmolive 16-10-2017 04:06 PM
idak perenoh jumpa pulok...area mana

Lain-lain Komen

Quote idakamaruddin 20-7-2017 07:03 PM
pasni ramai la yg jual jugak ni
Quote uda 20-7-2017 07:13 PM
idakamaruddin replied at 20-7-2017 07:03 PM
pasni ramai la yg jual jugak ni

Betul tu. Macam coffee big cup dulu. Sorang jual, semua ikut jual . Pastu sekarang ni dah takda lagi. Agaknya mereka tak dapat supply serbuk minjman ke?
Quote Andyscenes 20-7-2017 07:15 PM
Dekat ngn umah, mcm mana aku x boleh perasan???
Quote missinpiece 20-7-2017 07:16 PM
Cambest bg yg rambang mata nak pilih flavour
Quote mongoose_kidz 20-7-2017 07:24 PM
dapnye,tp xleh minum selalu..aku tgk setin susu pekat boleh buat 2 3 air big cup je..mmg pekat n manis
Quote boyagombak 20-7-2017 07:25 PM
Wow dekat dgn rumah boya ni. Selalu gak beli makanan kt situ ttp naper tak tahu. Pasni hari2 boleh layan. Srrrruuuuuuupppppp slurpy
Quote pearl.silver 20-7-2017 07:33 PM
Selama ni pernah sekali je beli air2 big cup ni..
Tu pun air green tea ceroii..
Entah nape tak rasa tertarik nk beli air2 ni..
Kalau air mangga susu atau air jambu ye rasa terliorrr melihatnye..
Quote SalenaGomez 20-7-2017 07:44 PM
CARI-MRO replied at 20-7-2017 06:27 PM
Manis, lemak, berkrim! Fuh, memang padu rasanya. Siapa yang boleh tolak kalau ditawarkan air begini. ...

Menarik but SG x minat...rupa mcm manis gila ni...potong kaki ni...
Quote hanisbunny 20-7-2017 07:49 PM
gosshhh..menarik la plak..wlpun byk gune artificial tp mmg rase nk try..
Quote Andyscenes 20-7-2017 08:22 PM
boyagombak replied at 20-7-2017 07:25 PM
Wow dekat dgn rumah boya ni. Selalu gak beli makanan kt situ ttp naper tak tahu. Pasni hari2 boleh l ...

Kau jumpa neno kau kim salam kat dia.
Quote syadq 20-7-2017 08:29 PM
Andyscenes replied at 20-7-2017 07:15 PM
Dekat ngn umah, mcm mana aku x boleh perasan???

Jommm share minum dgn i
Quote CiliPadiSedap 20-7-2017 08:49 PM
uda replied at 20-7-2017 07:13 PM
Betul tu. Macam coffee big cup dulu. Sorang jual, semua ikut jual . Pastu sekarang ni dah takda la ...

akak pengeksport boat juice daripada thailand dik.. aksem selalu tahan akak kt border.. sebab muka akak ni cm penyeludup kut?
Quote Andyscenes 20-7-2017 10:27 PM
syadq replied at 20-7-2017 08:29 PM
Jommm share minum dgn i

Jommmm hehe  
Quote manjalara_01 20-7-2017 11:08 PM
pearl.silver replied at 20-7-2017 07:33 PM
Selama ni pernah sekali je beli air2 big cup ni..
Tu pun air green tea ceroii..
Entah nape tak ras ...

same la...mango jus mmg beli punye kat bazaar ramadan..
don't know knp x minat air minuman colour2..ni, maybe i'm just not fancy enough
Quote redapple10 21-7-2017 12:18 AM
Sedapnya.. aku selalu cleh decide nak minum apa..kalo dpt mcm ni mmg best la
Quote RatuDunia94 21-7-2017 12:58 AM
Bermusim..
Quote kentel 21-7-2017 08:04 AM
tak minat nak cuba bnda2 viral ni..kekadang viral nya je lebih...sedap nya
Quote redapple10 21-7-2017 08:23 AM
Teh ais n milo ais my fav 2
Quote Siputjelly 21-7-2017 09:15 AM
tengok gambar macam nak terpotong kaki mesti manis ni. tak minat ler manis manis , warna lagi

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047397s Gzip On
To Top