Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Simple Menunya Tapi Pedas Ya Ampun! Boleh Buat Anda Ketagih Dengan Nasi Paka Ni!

4-8-2017 03:41 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 2699| Komen: 25

Ini berita baik buat peminat tegar makanan pedas! Anda boleh cuba 'try test' satu lagi produk tempatan yang dikenali dengan nama Nasi Paka. 

Makanannya cukup simple. Nasi putih berlaukkan ayam goreng cili padi. Dah nama pun cili padi, maka anda semua kena bersedia untuk merasai tahap kepedasannya yang tersendiri.

Menggunakan tagline #pedaslajugak! Korang pasti akan ketagih dengan juadah ini. Nampak simple kan, tapi...boleh buat anda teringat-ingat keesokan harinya. 

Harga pun sangat berpatutan iaitu serendah RM6 sahaja untuk sebungkus. Sesuai untuk anda yang tak suka meredah jem dan panas pada waktu tengahari kan. 


Macam mana nak order? Anda boleh lawati laman sosial Nasi Paka seperti di bawah.

IG @nasipaka
FB : nasi paka

Method: online bisnes/COD

Lokasi: Shah Alam,KL,Bangi,Putrajaya dan seluruh Lembah Klang

Delivery Shah Alam: min 3 bungkus

Luar Shah Alam: min 5 bungkus (kos delivery akan dikenakan mengikut lokasi)









Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 25
Komen

Previous : Resipi Kuih Cara Berlauk Ini Paling Senang Di Dunia

Next       : Nasi Impit Goreng Kan Ada, Anak Tolak Nasi Pun Tak Jadi Masalah

Komen Terbaru

Quote maisakurada 16-8-2017 10:06 PM
I bungkus x cukup ni

Lain-lain Komen

Quote MissVixen 4-8-2017 04:40 PM
Macam ayam berlado. Nasi secoet, dan macam pakai beras hancur ke tu?
Quote RatuDunia94 4-8-2017 11:04 PM
Ni kira thread berbayar la kan.... {:nose
Quote munahjolie 4-8-2017 11:50 PM
Nasi keciknya la hai.
Quote spenderterselit 5-8-2017 12:14 AM
Nasik secoet.
Dahtu mcm masak lembik terlebih air
Nk jimat g mekah balik hari ke tokey NP ni
Quote spenderterselit 5-8-2017 12:15 AM
Nasik secoet.
Dahtu mcm masak lembik terlebih air
Nk jimat g mekah balik hari ke tokey NP ni
Quote jasmeen 5-8-2017 01:12 AM
Nasi ni kalau aku x kenyang nih
Quote chazey 5-8-2017 11:17 PM
Apa kebenda nasi bodo gitu rega sampai 6 hengget?
Quote bc85 6-8-2017 12:59 PM
mmg nasi dia ckit or effect gambar
Quote greantea 6-8-2017 04:05 PM
org lain x tahu la tp aku x terliur pon tgk nasi ni. tgk cili dia pon dah risau. mcm byk jek biji cili. huhuhuhu...
Quote miemiecha 7-8-2017 04:45 PM
nasi lemak lauk ayam siap dapat kacang, silap2 ade telur.. lagi murah.. hwaaaaaa
Quote SuRiaGreeNz 8-8-2017 12:33 PM
ayam & nasi aje pon.. smpai rm6.. x baloi
Quote PICes_Boy 8-8-2017 04:27 PM
mati2 aku ingat nasi ni dari paka,kertih nun..
Quote vanillaninja 9-8-2017 12:36 PM
I dah tengok dah IG ni. Memang ni menu breakfast ke? Baca caption theyols refer nasi paka ni as menu breakfast. That explains the portion size kot?
Quote alieyrina 10-8-2017 03:20 PM
Nasik secawan kopi ratu lizabet saja? 2x suap setel nasik..
Quote mzzenma 10-8-2017 04:14 PM
kalau dpt ayam masak pedas macam tu memang idokler cukup nasi secoet gitu
kurang2 dua pinggan nasi mzz boleh bedal
Quote pearl.silver 10-8-2017 09:10 PM
Satu lauk je dah rm6
Tak campur kos delivery lg
Baik masak sendiri
Quote -electrifying- 11-8-2017 12:13 PM
spenderterselit replied at 5-8-2017 12:14 AM
Nasik secoet.
Dahtu mcm masak lembik terlebih air
Nk jimat g mekah balik hari ke tokey NP ni:curse ...

hahahaha mrh benau
Quote FanTasyCreaTioN 12-8-2017 03:29 AM
greantea replied at 6-8-2017 04:05 PM
org lain x tahu la tp aku x terliur pon tgk nasi ni. tgk cili dia pon dah risau. mcm byk jek biji ci ...
sama lah kita
tak suka kalau nengok banyak biji cili



Quote FanTasyCreaTioN 12-8-2017 03:30 AM
pikir ada resepi ..

rupa nya iklan pree

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053438s Gzip On
To Top