Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Jangan Mengaku Berani Kalau Belum Cuba Benda Ini!

14-8-2017 05:24 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 2294| Komen: 16

Inginkan kelainan ketika melancong? Ha, bagi pengunjung yang gemarkan kelainan dan cabaran, John Hancock Center merupakan salah satu tempat terbaik bagi menguji keberanian anda!



Terdapat satu ciri mengerikan di dek pemerhatian 360 Chicago yang berada di tingkat 94 bangunan pencakar langit itu iaitu jendela menyendeng. 

Diberi nama Tilt, ia menjadi tarikan pengunjung yang berani untuk bersandar pada jendela miring itu untuk melihat pemandangan kota dari sebuah ruang kaca tertutup. 



Setiap pengunjung di dalam panel kaca perlu memegang pemegang besi di kedua sisi bingkai. Apabila mereka sudah bersedia, jendela akan mula memiring ke hadapan dan keluar dari tepi bangunan. 

Mereka yang gayat tidak digalakkan mencuba kerana anda akan berasa seolah-olah sedang jatuh ke bawah. Melihatnya sahaja dah longgar kepala lutut ni!


Foto: Mirror/360 CHICAGO

Walaupun keselamatan para pengunjung terjamin, namun ia tetap suatu pemandangan mengerikan! Bayangkan anda 'tergantung' di ketinggian melebihi 1,000 kaki dan hanya dipisahkan dengan tiga lapisan kaca. Orang yang berani pun boleh jadi gayat tau!

Memetik Mirror, tiket masuk pengunjung ke dek berkenaan dijual berasingan pada harga sekitar ASD20.50 (RM88).

Macam mana, ada beran!? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 16
Komen

Previous : Uniknya Hotel-Hotel Ini, Nombor 9 Tu Best Sangat

Next       : Ratusan Babi Berenang Di Pig Island, Antara Keunikan Pulau Di Bahamas

Komen Terbaru

Quote alieyrina 18-8-2017 05:05 PM
Alahaii..tilt skit ja pun..ingat nak meniarap terus..
Komtar punya dome now ada promo price..bleh jln kt jambatan kaca..

Lain-lain Komen

Quote matchstick 14-8-2017 05:57 PM
org bagi 200usd suh aku try natang ni pun aku x sanggup...apa lagi kena bayar 20usd
Quote raradhia 14-8-2017 07:35 PM
xlaa iols berani, nak langkah longkang besar gabak pun iols dah takut
Quote ReginaGeorge 14-8-2017 07:46 PM
Dah tua2 nih,  benda2 thrill tak suka dah.  Nak yang sedap mata memandang je..
Quote BVHGSD 15-8-2017 01:47 AM
!!!Betul Betul Senang Nak Menang!!!
=========================================

Duduk Rumah je,guna telepon bimbit dah boleh.
=========================================
wukong,tembak ikan ,slot game
semua ada kat sini...!!!
=========================================

Whatsapp 014-321 1145 SILA CLICK
https://api.whatsapp.com/send?phone=60143211145
www.luckystar118.weebly.com
=========================================

Online Transfer
Main  apa dpt apa,senang top up senang cuci
service 24jam.
=========================================
WELCOME BONUS ,DAILY BONUS, TOPUP BONUS
BAGI SEMUA MEMBER
Quote nisako 15-8-2017 09:02 AM
wah...............................
Quote DeeHanania 15-8-2017 09:11 AM
Menarik yer...
Quote Peterpan17 15-8-2017 09:30 AM
ReginaGeorge replied at 14-8-2017 07:46 PM
Dah tua2 nih,  benda2 thrill tak suka dah.  Nak yang sedap mata memandang je..

Same here. Dah tua tua ni, benda yg terlalu berisiko aku tak berminat nak ikut dah. Baik aku cuci mata dan nikmati pemandangan & enjoy life. Org2 muda yg thrill seeker bolehlah teruskan.
Quote chinta89 15-8-2017 10:10 AM
ReginaGeorge replied at 14-8-2017 07:46 PM
Dah tua2 nih,  benda2 thrill tak suka dah.  Nak yang sedap mata memandang je..

btl tu.. mse usia muda awal 20-an mmg semua yg ekstrem rse best! skg ni nk rileks2 n chill sudah..

yg sukakan ekstrem mcm ni, teruskan hehe
Quote fefeeling 16-8-2017 03:00 AM
ok je kot. i da pnah bungee jump so takat duk diam pandang bawah takde apa kot,. bungee jump kau sendiri yg kena lompat ibarat making your own leap of death. halfway nak sampai bawah baru rasa menyesal dan redha je kalau mati katak hhahaha
Quote NAYHC 16-8-2017 03:35 AM
HENDAK JADI JUTAWAN ? CUBA LAH SENANG MENANG SENANG CUCI ,
SENANG MAIN .

SENANG MENANG , SENANG CUCI , SENANG MAIN .
SCR888 , LPE888 , ROLLEX , PLAYBOY , JOKER , 24 JAM CUSTOMER SERVICE .

WHATSAPP : 014-3211104
Quote BebeQ 16-8-2017 12:35 PM
matchstick replied at 14-8-2017 05:57 PM
org bagi 200usd suh aku try natang ni pun aku x sanggup...apa lagi kena bayar 20usd

kalau orang bagi 200usd tu, meh la pass dekat aku. aku tolong.
Quote precious_chicas 17-8-2017 02:11 AM
lagi mengerikan jambatan kaca di china kot.
Quote devilito2 17-8-2017 08:25 AM
wow... menarik...
Quote alien88 17-8-2017 12:37 PM
menarik ni.. hehe
Quote GigaMom 18-8-2017 12:32 AM
menarik
nampak senang je coz statik
lain lah cam jambatan kaca tu...mmg errrrr
Quote alieyrina 18-8-2017 05:05 PM
Alahaii..tilt skit ja pun..ingat nak meniarap terus..
Komtar punya dome now ada promo price..bleh jln kt jambatan kaca..

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049660s Gzip On
To Top