Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Eh, Eh..Ramai Belum Tahu Di Genting Highlands Pun Dah Ada Premium Outlet!

24-8-2017 04:50 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 4037| Komen: 67

Anda suka berjimba di tanah tinggi? Suka pula membeli-belah? Sudah cukup pakej tu, bolehlah ke Genting Highlands Premium Outlets (GHPO).

Masih ingat dengan JPO atau Johor Premium Outlets? Kini ia juga sudah dibuka dan menjadi outletnya yang kedua di Genting Highlands! Wow!

Memang tak boleh lepaskan peluang mendapatkan pelbagai barangan berjenama kegemaran anda di sini. 

Nak tahu lagi, ia merupakan premium outlet pertama di Asia Tenggara yang terletak di kawasan tanah tinggi! Kau ado? Huhu


Memetik laman Vanilla Kismis, outlet yang dibangunkan dengan kos RM200 juta ini meliputi 150 outlet jenama terkenal! 

Harga yang ditawarkan juga memang berbaloi, dikatakan anda boleh mendapat nilai penjimatan sehingga 65 peratus!

Bukan itu sahaja, selain pakaian, kasut, aksesori dan pelbagai barangan berjenama, anda juga bolehlah melepaskan lapar dan dahaga di sini. 

Jauh? Tidaklah! Hanya lebih kurang 45 minit sahaja dari Kuala Lumpur. Jadi sekarang tak perlulah pening sampai nak ke selatan tanah air. Di Genting pun dah ada! Menarik, kan? - CARI 




Foto: Says/ Eat Pray Love

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 67
Komen

Previous : Seronok Betul! Percutian Bajet Di Pulau Kapas Macam Wanita Ini, Cuma RM250!

Next       : Pasar Raya Jerman 'Buang' Produk Asing Bagi Kesedaran Tentang Rasis

Komen Terbaru

Quote noraidil_06 26-10-2017 11:34 AM
palmolive replied at 26-10-2017 11:30 AM
kejap sis..
kejap abe..
keliru demo ni..

Smlm rase nk pggl sis. Hr ni rase nk pggl abe. Ke dop bulih?

Lain-lain Komen

Quote AJ88 24-8-2017 04:53 PM
greatt!
Quote krustykrab 24-8-2017 05:03 PM
dulu pi tak bukak lagi
Quote KILL_NANCY 24-8-2017 05:03 PM
@MeghanK
Quote myakayina 24-8-2017 05:24 PM
da bukak dah ye..pegi dulu still under construction lagi..
Quote AbukRokok 24-8-2017 05:30 PM
genting da siap ke? da bukak balik dah?
Quote MeghanK 24-8-2017 05:47 PM
KILL_NANCY replied at 24-8-2017 05:03 PM
@MeghanK

nak ajak i pegi ke..jom la

Quote MeghanK 24-8-2017 05:49 PM
dah pegi last 3 weeks

ada yang pakai jaket bulu2 lagi..padahal tak sejuk pon..koser
Quote rainbow259 24-8-2017 06:00 PM
wowww boleh pergi {:hooray
Quote dekmieDandy 24-8-2017 06:01 PM
AbukRokok replied at 24-8-2017 09:30 AM
genting da siap ke? da bukak balik dah?

belum, GPO ni kat awana skyway, bukan kt puncak
Quote EvieWanKenobi 24-8-2017 06:18 PM
fully-opened atau soft-opening je?  
Quote moonbug 24-8-2017 06:23 PM
Belum sempat terjah lg
Quote moonbug 24-8-2017 06:24 PM
MeghanK: dah pegi last 3 weeks ada yang pakai jaket bulu2 lagi..padahal tak sejuk pon..koser


Kasi can la diorang nak feeling2
Quote Artemesiaa 24-8-2017 06:33 PM
Selesa le sikit sebab udaranya nyaman tak panas macam kat tempat lain di Malaysia ni.  Bila Fox dah bukak nanti makin ramai le yang singgah.
Quote fizafaizal 24-8-2017 07:28 PM
MeghanK replied at 24-8-2017 05:49 PM
dah pegi last 3 weeks

ada yang pakai jaket bulu2 lagi..padahal tak sejuk pon..koser

Butik2 ape yang ade..sama mcm jpo jugak ke...atau mcm mpo..kecik je
Quote tagas 24-8-2017 07:35 PM
Esok check in first world

bleh usha skali
Quote CardiGans85 24-8-2017 07:53 PM
Igt mmg nk g..mcm best..sejuk la cket myopping..ke ala2 sejuk mcm dlm shopping mall jek?
Quote leena1234 24-8-2017 09:21 PM
Tunggu century fox buka..
Quote MeghanK 24-8-2017 09:35 PM
fizafaizal replied at 24-8-2017 07:28 PM
Butik2 ape yang ade..sama mcm jpo jugak ke...atau mcm mpo..kecik je

i tak penah g jpo tapi my fren cakap gpo ni lagi besar dan banyak choices la

tapi memang besar betul..3 tingkat kot..lenguh kaki pusing semua kedai
Quote MeghanK 24-8-2017 09:36 PM
moonbug replied at 24-8-2017 06:24 PM
Kasi can la diorang nak feeling2

atas sikit je dari genting sempah u..tak sejuk sangat lah

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045118s Gzip On
To Top