Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Bawa Sekeluarga Bercuti Di Resort Ini, Dalam Bandar Je Tapi Persis Di Tepi Pantai!

6-9-2017 05:53 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 9132| Komen: 15

Tiada masa bawa keluarga bercuti jauh? Apa ada hal kan?

Sekarang makin banyak resort yang dibina dalam bandar. Suasananya? Tak kalah dengan resort tepi pantai. Serius!

Seperti Kinrara Resort ini yang terletak di Puchong sahaja. Memang dekat sahaja di Lembah Klang. Orang KL, Shah Alam, Subang Jaya, Cheras dan mana-mana pun senang nak akses ke sini. 

Katanya, suasana persis di Port Dickson! Nak tahu apa lagi menarik di sini? 

Lihat seperti di bawah ini:


Harganya? Sangat mampu milik. Tak percaya?



Nah, jika masih tak tahu ingin bercuti di mana..bolehlah datang bawa anak-anak ke sini. Pastinya tak mahu keluar kolam mandi tu nanti.

Bilik tak cukup? Jangan risau, ada 100 unit bilik di sini ditawarkan. Hebat sungguh! - CARI 













Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 15
Komen

Previous : Genius! Australia Sedia Papan Tanda 'Soal Jawab' Bantu Pemandu Berwaspada

Next       : 5 Rumah Paling 'Rare', No5 Paling 'Busuk'!

Komen Terbaru

Quote madamjaja 14-9-2017 02:53 PM
pernah ke sini..rs macam biasa2 je..mcm apartment yg ada swimming pool.tp pool dia besar la

Lain-lain Komen

Quote ms.engine 6-9-2017 06:01 PM
Tu diaaaa syoknya {:hooray
Quote EvieWanKenobi 6-9-2017 06:06 PM
Menarik juga..
Boleh dipertimbangkan..
Quote cahaya_almas 6-9-2017 06:45 PM
Best jgk kan...msti anak suka berenang2 niw..hehe
Quote tahanlasak 6-9-2017 06:56 PM
tak banyk sgt kws santai2 .. cafe2 ke ...tak ada gmbr pun .... seronok lepak cafe santai2 ... layan bisnes online ....
Quote kittypong31 6-9-2017 07:20 PM
cantiknya... mcm banglo elite dkt Kiara Hills pun ada. Buat girls trip/weekend retreat pun best ni!
Quote moonbug 6-9-2017 10:17 PM
Dkt dgn rumah tp tak pernah amik tau mcm mana rupa resort ni. Cantik jgk rupanya tp ramai ckp makanan kurang sedap. Area tu takde port makan best {:smile
Quote RatuDunia94 7-9-2017 12:28 AM
Kalo time ramai org jd x best dh kolam tu.. Mcm kolam belakang rumah jadinya..
Quote Aciukim 7-9-2017 04:57 AM
Kalau dh ramai sngt org nanti air tu dari elok jek cantik bersih mesti bertukar jd keruh mcm kubang kerbau.. aiyo ngerii!
Quote giyomi 7-9-2017 11:35 AM
huh ada gak pprt kat sana tu, campak baju kat beranda.
Quote pittjie 7-9-2017 11:59 AM
dah few times lepak resort ni. kalau tak ramai org mmg best. my advise .. mintak bilik yang mmg bukak2 sliding door boleh terus ke swimming pool. yang kalau dlm gambar 1st tu .. bilik2 belah kiri. bilik belah kanan ada pengadang. so nak ke swimming pool kena memusing sikit. tak boleh terus dari sliding door tu. but sayugia diingatkan... breakfast adalah sgt menyedihkan. sambal nasi lemak cair, porridge tawar dan tak ada variety in condiments. no egg station. food variety sgt limited. dah la area tu susah nak cari kedai makan best. ke mmg tak de kedai makan best.
Quote rosa_canina 8-9-2017 12:33 PM
wahhh..bestnye.. bukak sliding door terus terjun kolam  
Quote hatikudus 8-9-2017 02:21 PM
Hmmm boleh dipertimbangkan lain kali
Quote Mjyyk 9-9-2017 02:19 AM
{:love{:love{:love
Quote saladin780 14-9-2017 01:05 PM
RatuDunia94 replied at 7-9-2017 12:28 AM
Kalo time ramai org jd x best dh kolam tu.. Mcm kolam belakang rumah jadinya..

harusla kalu da masing2 terjun ngan sluar jeans nya..baju kurung jubah warna warni nya
Quote madamjaja 14-9-2017 02:53 PM
pernah ke sini..rs macam biasa2 je..mcm apartment yg ada swimming pool.tp pool dia besar la

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047548s Gzip On
To Top