Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

'Tekan-tekan' Pesanan Dah Sampai, Hanya Di Pizza Hut Sunway Pyramid!

13-10-2017 12:25 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 1448| Komen: 18

Wah, hebat! Pizza Hut di Sunway Pyramid dah menggunakan sistem berkonsepkan digital.



Pasti di antara kita pernah mengalami situasi susah mendapatkan perhatian daripada pelayan yang tak kunjung tiba dalam restoran yang penuh dengan pengunjung. Mesti sakit hati, kan?

Sebab itulah Pizza Hut sekarang sudah dinaik taraf menjadi restoran pertama menggunakan konsep digital. Tapi hanya di Sunway Pyramid sahajalah.

Dari saat anda melangkah masuk ke dalam restoran, membuat pesanan, dan menikmati hidangan sehinggalah saat anda melangkah keluar dari restoran. Semuanya hanya di hujung jari anda!



Restoran berkonsepkan digital ini menyediakan panel digital pesanan serta dua robot penyambut tetamu. Ya! Menurut KitePunye.com, anda akan disambut robot bernama Sandy dan Sally di hadapan restoran ini. Comel tak?



Tiga Kiosk Bawa Pulang Digital juga disediakan di hadapan restoran membolehkan pelanggan membuat pesanan dan pembayaran lebih pantas dan efisien, sekaligus menjadikan proses lebih cekap dan mengurangkan masa menunggu.


Foto: Kite Punye


Dalam masa sama, Pizza Hut turut melancarkan aplikasi mudah alihnya. Jadi, lepas ni bolehlah 'tekan' sahaja kalau mahu menempah dan menikmati piza yang dihantar ke rumah.

Aplikasi ini memudahkan anda untuk memantau status penghantaran dan menjangka bila penghantaran pizza akan tiba.



Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi dan Facebook Pizza Hut Malaysia.

Jom pergi Pizza Hut Sunway Pyramid, boleh 'tekan-tekan' saja! - CARI


Loading FB Post...


Loading FB Post...

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 18
Komen

Previous : Kemeriahan Rasa Dalam Satu Pinggan, Nasi 7 Benua Wajib Kena Cuba

Next       : Limpahan Keju Menyaluti Ketam Dan Lobster, Puas Hati Makan Kedai Nasi Lemak Ini

Komen Terbaru

Quote devilito2 16-10-2017 12:37 PM
teknologi

Lain-lain Komen

Quote ShiningStars 13-10-2017 12:55 PM
Wah,bestnya
Quote cheergirlz 13-10-2017 01:05 PM
memudahkan....
Quote Sazida 13-10-2017 01:20 PM
Order harini tp nk makan nya mngu dpn boleh x?
Quote prettyuglybabe 13-10-2017 01:26 PM
dah ada kot restoran dulu buat digital order ni..
so pizza bukan yang pertama ye..
Quote merrissa 13-10-2017 01:40 PM
kang tetibe akak sandy di culik...rakyat malaysia ni bukan boleh percaya sangat WAKKAKAKA

Quote shailyvelera 13-10-2017 02:13 PM
comey kak sandy...jaga2....keke
Quote debab76 13-10-2017 03:58 PM
sis prefer dominos klu pizza
Quote mommymonster82 13-10-2017 04:07 PM
Restoran sushi kt the curve tu dah lama buat..guna ipad lagi
Quote palmolive 13-10-2017 04:11 PM
kedai mamak kt selayang stadium dh lama buat..
cuma geleng tetap sama
Quote tembikai 13-10-2017 04:14 PM
bgus la..memudahkan juga...
Quote -electrifying- 13-10-2017 04:20 PM
memudahkan... dan mgurangkan pekerjaan
Quote EJALTI 13-10-2017 04:21 PM
Asalkan memudahkan.....kita sokong...
Quote WhiskeyScotch 13-10-2017 04:55 PM
Dah lama tak makan pizza hut. I prefer dominos. Pizza hut macam dah kurang sedap je.
Quote intan_smsb 13-10-2017 05:06 PM
WhiskeyScotch replied at 13-10-2017 04:55 PM
Dah lama tak makan pizza hut. I prefer dominos. Pizza hut macam dah kurang sedap je.

samalah la i pun prefer dominos
tp masuk gak pizza sbb nk mkn sup n garlic bread
Quote momomikomiki 13-10-2017 05:17 PM
sakae sushi dah lama buat method gini....
Quote Vokuro 13-10-2017 05:20 PM
prettyuglybabe replied at 13-10-2017 01:26 PM
dah ada kot restoran dulu buat digital order ni..
so pizza bukan yang pertama ye..

resto jepun ada jah order via tablet kat table ini hatta sushi king sekalipun.
dan rasanya konsep robot sebegini ada resto jepun di cyberjaya ada buat.
Quote namr 13-10-2017 06:27 PM
So dominos,bila nak upgrade?
Quote devilito2 16-10-2017 12:37 PM
teknologi

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051357s Gzip On
To Top