Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Hidangan Kapal Terbang Paling Menjijikkan, Yang Macam Muntah Cair Pun Ada

17-11-2017 01:04 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 5356| Komen: 57

Menaiki penerbangan memang seronok, tak sabar nak sampai ke destinasi pelancongan yang dituju.

Masuk sahaja pesawat, mesti rasa lapar! Siapa ada pengalaman macam ni? Ada yang tempah makanan lebih awal, ada juga beli masa itu juga.

Tapi pernah tak anda dihidangkan makanan yang tengok pun tak lalu nak jamah!

Ini antara koleksi gambar hidangan kapal terbang yang paling menggelikan dan memualkan pernah dikongsikan netizen.

1. Macam makanan tak siap, campak-campak dan hidang
Foto: www.thrillist.com

2. Bubur kacang ke? Macam muntah cair
Foto: www.thrillist.com

3. Nampak macam roti canai, tapi lauknya hambar
Foto: www.thrillist.com

4. Potong, campak dan hidang! Senang betul kerja
Foto: www.thrillist.com

5. Hidangan sarapan pagi, macam dihidangkan separuh jalan?
Foto: www.thrillist.com

6. Hidangan celah gigi? Pun tak lekat
Foto: www.thrillist.com

7. Nampak macam okay, tapi semuanya kecut
Foto: www.thrillist.com

8. Apa yang penting bekas penuh, tapi tetap tak selera
Foto: www.thrillist.com

9. Paling teruk, macam dah berkulat
Foto: www.thrillist.com

10. Mahal, tapi dapat ini sahaja ke?
Foto: www.thrillist.com

11. Macam sisa lebihan makanan, dikumpul balik dalam satu bekas
Foto: www.thrillist.com

12. Cair dia tu, seram
Foto: www.thrillist.com

13. Yang ni, komen sendirilah
Foto: www.thrillist.com
Mana satu paling tak lalu makan? Alahai! Kalau jadi begini apa agaknya anda nak buat? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 57
Komen

Previous : Resipi Untuk 'Geng Pemalas'! Lempeng Inti Coklat Crunchy, Senang Je

Next       : Harus Cuba Apam Balik Red Velvet Yang Menawan Lagi Menggiurkan Ini!

Komen Terbaru

Quote raihaneem 12-12-2017 07:54 AM
Tak lalu tgk..tp klau lapaqq nk buat mcmna

Lain-lain Komen

Quote munchkin 17-11-2017 01:08 PM
Dulu mas catering semua kena ada presentation. Now tak tahulah.

Semua kena potong sama. Saiz sama. Cantikkk je. Sandwich pun cantik.
Quote AyaqMeloSuam 17-11-2017 01:11 PM
2 terakhir agak serrreeemmmm mehhh... {:freak{:freak{:freak{:freak{:freak{:freak{:freak
Quote misspetite 17-11-2017 01:52 PM
makkk aiii gamba yg last tu mmg bikin muntah belahak
Quote appleGold 17-11-2017 01:56 PM
eeeee tahik ituewwwwwwwwwwwwww
Quote kentel 17-11-2017 02:03 PM
munchkin replied at 17-11-2017 01:08 PM
Dulu mas catering semua kena ada presentation. Now tak tahulah.

Semua kena potong sama. Saiz sam ...

last raya haji pegi KK naik mas...food still presentable...takdela ngeri rasa xnk mkn...
Quote Jeasabri 17-11-2017 02:06 PM
kembang tekak tengok
Quote merrissa 17-11-2017 02:18 PM
teruknya makanan.....
Quote CiliPadiSedap 17-11-2017 02:52 PM
standard seat economy  makanan pun economy
Quote opie5662 17-11-2017 03:13 PM
munchkin replied at 17-11-2017 01:08 PM
Dulu mas catering semua kena ada presentation. Now tak tahulah.

Semua kena potong sama. Saiz sam ...

Takde makne nye...skrg die isi dlm kotak je...
Quote munchkin 17-11-2017 03:14 PM
Edited by munchkin at 17-11-2017 03:17 PM
opie5662 replied at 17-11-2017 03:13 PM
Takde makne nye...skrg die isi dlm kotak je...


Ni zaman dulu duluan  ada presentation. Zaman sekarang isi dalam kotak? Kotak apa tu?

Zaman dulu aluminium foil tapi masih ada presentation jugak

Tapi kawan atas tu kata ada presentation. Presentation tu bila bukak takdelah makanan bersepah macam dalam gambar. Kotak or luaran bukan presentation babe.
Quote munchkin 17-11-2017 03:15 PM
kentel replied at 17-11-2017 02:03 PM
last raya haji pegi KK naik mas...food still presentable...takdela ngeri rasa xnk mkn...

Eh kawan kita kata takde presentation. Lama tak naik mas. Hehehe
Quote pinkypetal 17-11-2017 03:17 PM
Yang no. 13 tu
Quote kentel 17-11-2017 03:22 PM
munchkin replied at 17-11-2017 03:15 PM
Eh kawan kita kata takde presentation. Lama tak naik mas. Hehehe

it's okla for me...either nasi putih fish fillet sambal or chicken noodle gitu...
Quote munchkin 17-11-2017 03:28 PM
kentel replied at 17-11-2017 03:22 PM
it's okla for me...either nasi putih fish fillet sambal or chicken noodle gitu...

Maksud i presentation tu ada tak? Or food presentation ala ala gamba kat atas tu ke? Rasa dia actually biasa biasa je. Dari dulu lagi. Takdelah best pun rasa dia
Quote saviour_09 17-11-2017 03:33 PM

yang last sekali tu cam sial
rela aku tak makan even 10 jam flight pun
tapi tu la
nak naik flight pun belum mampooo
Quote kentel 17-11-2017 03:37 PM
munchkin replied at 17-11-2017 03:28 PM
Maksud i presentation tu ada tak? Or food presentation ala ala gamba kat atas tu ke? Rasa dia actu ...

to me just nice je presentation dia....takde la bila buka aluminium foil tu rasa nak campak dkt muka FA....tersusun la dessert dia dgn kacang tu dlm 1 boxes...
Quote munchkin 17-11-2017 03:38 PM
kentel replied at 17-11-2017 03:37 PM
to me just nice je presentation dia....takde la bila buka aluminium foil tu rasa nak campak dkt mu ...

Haa ok lah tu. Heheh
Quote kentel 17-11-2017 03:40 PM

aku syak kawan kat atas tu bitter masa last flight dia...huhuh...
Quote munchkin 17-11-2017 03:41 PM
kentel replied at 17-11-2017 03:40 PM
aku syak kawan kat atas tu bitter masa last flight dia...huhuh...

Mungkin salah faham pasal kotak kot. Luar tu mmg tak menarik pun. Dari dulu lagi. Tapi dalam oklah susun elok. Taklah rupa teruk mcm dalam gambar tu.

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057246s Gzip On
To Top