Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Melangkah Ke Dunia Magikal Harry Potter Sambil Menikmati Secawan Kopi..

9-1-2018 12:08 PM|Oleh: Faizal | Dilihat: 833| Komen: 5

Fuh! Sudah pasti peminat tegar siri Harry Potter akan tersenyum gembira bila tahu terdapatnya kafe yang berkonsepkan dunia magikal dalam siri tersebut di Kubang Kerian, Kelantan.



Sambil-sambil menikmati hidangan di Hedwig Books & Cafe ini, anda juga boleh membaca buku atau bermain permainan-permainan yang mereka sediakan.

Dekorasi kafe yang seakan-akan siri filem Harry Potter ini sudah pasti memberi keterujaan buat para pengunjung dan merasakan diri seolah-olah berada di sekolah Hogwards seperti yang terdapat dalam siri filem ini.



Selain dekorasi kafe yang mengambil konsep filem Harry Potter, makanannya juga ada sentuhan-sentuhan magikal yang menarik minat para pengunjung untuk mencuba. 

Desert-desert yang dihias persis seperti dalam filem ini sudah pasti membuat pengunjung seperti berada di dewan utama sekolah Hogwards seperti yang terdapat di dalam filem Harry Potter. 





 
Jadi, buat peminat Harry Potter, jom singgah kafe ini. Jika anda bukanlah seorang peminat Harry Potter pun rasanya kafe ini tak rugi untuk dicuba. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 5
Komen

Previous : Penangan Ikan Bakar Petai Di Sini, Buat Mahu Datang Ke Kuantan Selalu..

Next       : Makan Nasi Tampi Dalam Rumah Berusia 100 Tahun! Marilah, Di Rumah Makan Sri Muallim

Komen Terbaru

Quote onexox97 10-1-2018 02:18 PM
mujur tak minat harry potter
makanan dia sama jugak ke dengan harry potter punya makanan

Lain-lain Komen

Quote kroit92 9-1-2018 03:15 PM
uih besarnye kek
Quote yangsemb 9-1-2018 06:11 PM
Hmmm...interesting {:cryrun
Quote pavlovachoc 9-1-2018 07:26 PM
nampak menarik
Quote missDollie 10-1-2018 01:56 PM
Gosh..Tak sama langsung..ingatkan macam dining hall diorang tu..
Quote onexox97 10-1-2018 02:18 PM
mujur tak minat harry potter
makanan dia sama jugak ke dengan harry potter punya makanan

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041212s Gzip On
To Top