Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

3 Restoran Di Bangsar Untuk Chill Dan Lepak Dengan Kawan-Kawan

17-4-2018 11:42 AM|Oleh: Diba S. | Dilihat: 1656| Komen: 9

Bangsar sememangnya terkenal dengan pelbagai tempat makan dan kehidupan malam yang mengujakan. Kadangkala kalau banyak tempat makan pun susah juga nak buat pilihan. 

Jadi kali ini kami memudahkan anda dengan tiga tempat yang wajib anda singgah jika berada di Bangsar!

Nasi Briyani Ayam Madu @ Restoran Mahbub

Foto:Facebook
Barisan beratur yang panjang pada waktu makan tengah hari membuktikan restoran ini sungguh popular. Namun jika anda pertama kali datang ke Mahbub, anda wajib memesan Nasi Briyani Ayam Madu. 

Sudah tentu anda tidak mahu ketinggalan menikmati ayam manis penuh berperisa dan lembut dihidangkan dengan nasi briyani yang semerbak baunya.

Alamat: No.15-, 17, Lorong Tempinis Kiri 1, Lucky Garden, Bangsar 
Waktu Operasi: 7pagi C 2pagi (setiap hari)
No telefon: +603 2095 5382

Japanese Yodel Burger @ The Daily Grind 

Foto:Facebook
Ada banyak burger yang sedap-sedap dihidangkan di sini. Paling istimewa ialah Yodel Burger. 

Patti daging beserta keju biru Jepun dan cendawan rangup disalut tempura digunakan dalam pembuatan burger ini. 

Alamat: Bangsar Village, 1 Jalan Telawi 1, Bangsar Baru
Waktu operasi: 11pagi- 11 malam (setiap hari)
No telefon: +603 2287 6708

Wantan Mee @ Restoran Berjaya 

Foto:Facebook
Restoran ini terkenal dengan lauk pauk untuk Nasi Padang yang dihidangkan. Namun ramai juga yang sanggup datang seawall 7 pagi untuk menikmati sepinggan mi wantan untuk makan pagi. 

Alamat: 44, Jalan Telawi, Bangsar Baru
Waktu operasi: 7 pagi C 5 petang (setiap hari)
No telefon: +6016 292 5578

Jom rancang perjumpaan bersama sahabat lama di Bangsar! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 9
Komen

Previous : Fuh, Asam Laksa Padu Kini Di Seluruh Malaysia

Next       : Asyik Menu Berlemak Dan Berminyak, Kafe Ini Ada Makanan Sihat Organik

Komen Terbaru

Quote frozenfroggie 23-8-2018 01:00 PM
Lapaq pulak tengok..

Lain-lain Komen

Quote panistefanin 19-4-2018 05:03 PM
Hello! Very interesting topic, thank you raised it

routing number 31000503
Quote kitiykat 15-7-2018 08:13 AM
Terbaik boleh tambah list place to try nih
Quote abudhabizz 15-7-2018 03:20 PM
Wondermama and chawan?
Quote Foxey 17-7-2018 04:57 PM
lama dah tak lepak bangsar nih... antara tempat makan i salu p dulu adalah restoren mahbub ni, syed (seberang dia jer), pizza hut kat area tu, pastu salu lepak BSV and BSC.  Dulu ada Madam Kwan gak kat situ, lama dah tutup.
Quote Amalinarazi 18-7-2018 09:06 AM
Wow menarikk !
Quote 0821yuanyuan 21-8-2018 10:08 AM
jordan shoes
yeezy boost 350
christian louboutin shoes
coach outlet store
nike cortez classic
timberland boots
coach factory outlet
timberland outlet
air jordan shoes
adidas outlet online
hermes outlet
pandora charms outlet
toms outlet store
birkenstock outlet
ugg boots
cheap jordans
cheap jordans
ralph lauren uk
ugg outlet store
athletics jerseys
kobe shoes
coach factory outlet online
coach outlet online
birkenstock sale
timberland outlet
nike shoes outlet
coach outlet canada
michael kors outlet store
pandora jewelry outlet
kate spade outlet
moncler outlet online
nike air max zero
dr martens boots
nike shoes
canada goose coats
air max outlet
canada goose sale
salvatore ferragamo shoes
louis vuitton factory outlet
michael kors canada
dodgers jerseys
michael kors outlet online
yeezy boost
louboutin outlet
polo outlet online
michael kors outlet clearance
uggs outlet
nike free 5.0
canada goose sale
cheap jordan shoes
coach outlet store
michael kors outlet store
salvatore ferragamo outlet
kate spade bags
hermes bag
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
adidas nmd r1
timberland shoes
ugg outlet online
city royals jerseys
kate spade outlet online
fitflop shoes
christian louboutin shoes
birkenstock outlet store
tory burch outlet store
tory burch outlet online
adidas superstar shoes
canada goose outlet
supra for sale
lebron james shoes
coach outlet online
angels jerseys
valentino outlet
yeezy boost 350
birkenstock sandals
adidas outlet store
toms outlet online
kate spade outlet online
durant shoes
pandora jewelry
pandora rings
ugg outlet store
ecco shoes
cheap jordan shoes
nike zoom shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet online
salvatore ferragamo
pandora jewelry
ray bans
coach outlet store online
coach outlet online
ralph lauren
michael kors outlet store
gucci outlet store
pandora charms
air max 87
coach outlet online
moncler outlet store
nike dunks
cheap air jordans
moncler jackets
canada goose jackets
burberry outlet store
adidas outlet
ugg outlet
coach factory outlet online
fitflops uk
michael kors outlet store
coach outlet online
kate spade outlet store
coach factory outlet online
red bottom heels
coach factory outlet online
pandora charms outlet
adidas shoes
brewers jerseys
ecco outlet
polo ralph lauren
Quote cik_sssara 21-8-2018 12:04 PM
Masa study dulu selalu tapau mee goreng basah uncle yang dekat gerai-gerai kecil depan farmasi kat corner shoplot lucky garden tu. Dahla murah, portion banyak, sedap. Ada lagi ke tak, tak tahu lah. Kalau lepak/study group pulak biasa kat mcdonalds jalan maarof tu je sampai pagi.  
Quote kikihana 22-8-2018 05:39 PM
wantan mee restoran berjaya tu mmg sedap! recommended sangat.
Quote frozenfroggie 23-8-2018 01:00 PM
Lapaq pulak tengok..

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.039976s Gzip On
To Top