Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Foto Di Balai Polis Tersebar, Uqasha Senrose Tutup Komen Di IG

7-5-2018 10:27 AM|Oleh: Saiful| Komen: 922

Sejak fotonya dalam balai polis tersebar, Uqasha Senrose mengambil tindakan untuk menutup ruangan komen di Instagram miliknya.

Ini kerana ia menjadi sasaran netizen yang meninggalkan komen, bertujuan menyerang dirinya.

Foto: Facebook
Aktres tersebut ditahan selepas polis menemui ‘aluminium foil’ mengandungi 53 pil eramin 5 di dalam beg tangan miliknya.



Sumber berkata, "Pelakon yang memandu Range Rover dikatakan melanggar kenderaan Honda BRV di jalan terbabit. Anggota polis ke lokasi kejadian kemudian membawanya ke balai polis itu untuk pemeriksaan lanjut.

"Sebaik tiba di balai, anggota polis wanita membuat pemeriksaan tubuh pelakon berkenaan dan menemui 53 pil eramin 5 yang dianggarkan seberat 14.74 gram dalam beg tangan miliknya.


"Ujian saringan awal air kencing dilakukan terhadap pelakon itu didapati negatif. Dia kini ditahan di balai polis itu untuk siasatan lanjut."

Uqasha bagaimanapun dibebaskan dengan jaminan polis. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
13
Marah
10
Terkejut
11
Sedih
5
Lawak
12
Bosan
13
Komen: 922
Komen

Previous : Lupa Bayar Zakat, Punca Fizo Omar Muflis

Next       : "Musykil Bila Nampak Artis Terjerit-jerit 'Biru Tua', Seronok Ke?" - Abby Abadi

Komen Terbaru

Quote julia5094 25-7-2019 01:55 PM
NoraAnne replied at 22-6-2019 04:39 PM
Tapi takdelah mendadih kan huhu, xdelah kena pass sana sini mcm bola huhu.

Dia tukang pass bola je..

Lain-lain Komen

Quote bungarose 6-5-2018 09:17 PM

Berlakon jer pun mampoo range rover
Quote alagapass 6-5-2018 09:18 PM
bungarose replied at 6-5-2018 09:17 PM
Berlakon jer pun mampoo range rover

Haha bisnes kerangan majuuuuu
Quote caprut 6-5-2018 09:18 PM
habes la careee uqasha. pasni bole la pkai tudung balik
Quote rukia2 6-5-2018 09:19 PM
Aiiiiii Bru cm suci lepas hsc.. Buat hal lg dah
Quote Nham22 6-5-2018 09:21 PM
Silap2 die supplier...mewahhh
Quote shernazz 6-5-2018 09:24 PM
Pergh..
Beg berwarna warni jenama.chanel...
Beg.mana.tu ek...
Quote apedehal 6-5-2018 09:24 PM
apoo la rosakkn diri sndiri ni wey..baru je balik shooting di perth ke sidney kan
Quote simatakucing 6-5-2018 09:32 PM
Zasss sebaik mendapat tahu trus pecut keforum cari hihih
Quote Orix 6-5-2018 09:33 PM
Eh hello. Apa ni? I tak paham.
Quote alieyrina 6-5-2018 09:34 PM
Apa yg makjemah tegur? So aku xleh tgk gambaq la ni?
Quote wolf_cute 6-5-2018 09:35 PM
Mmg tade gmbo ke....
Quote madammisae 6-5-2018 09:36 PM
Tak fahamm..pe kes ni
Quote brookemcqueen 6-5-2018 09:36 PM
Nasib i sempat baca before edit. Hihi

Abisla uqasyaaaaa...
Quote Cekla 6-5-2018 09:37 PM
Ada org forwardkan report polis tanya kat i kesahihah citer nih..zasss ke forum..aiyyoo..baru je imej pulih after hsc..dah buat perangai balik.
Quote Leeanne88 6-5-2018 09:38 PM
Nasib baik sempat baca sebelum tt edit
Quote alagapass 6-5-2018 09:38 PM
alieyrina replied at 6-5-2018 09:34 PM
Apa yg makjemah tegur? So aku xleh tgk gambaq la ni?

Hahaha chuols nak gambo ungkasa ke? Google je noksss.. gambo bergari xdaa.. hahaha
Quote Badigol 6-5-2018 09:38 PM
Bukan ke dia bru balik dr sydney ke?biar betul ni..
Quote alagapass 6-5-2018 09:39 PM
Orix replied at 6-5-2018 09:33 PM
Eh hello. Apa ni? I tak paham.

Anak senrose tu kene cekup..
Quote Cekla 6-5-2018 09:41 PM
Uqa accident langgar keta orang, then polis pegi tengok nampak sorg pompuan dlm keadaan khayal..bwk p balai, bila digeledah handbag, jumpa eramin 5 dlm hb, 53bj

Lihat semua komen(922)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.139769s Gzip On
To Top