Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Macam Penyapu Rosak Katanya, Rambut Baru Scha Alyahya Dicemuh

19-6-2018 04:12 PM|Oleh: Saiful | Komen: 87

Sesekali nak bertukar gaya pun salah. Ada sahaja yang tak kena.

Dari pakaian sampailah ke gaya rambut, kalau dah namanya artis memang tak akan terlepas dari kutukan dan kata-kata buruk dari orang ramai.

Itu yang terjadi pada Scha Alyahya bila dicemuh tentang potongan rambutnya yang dikatakan hodoh.



Ramai yang kata gaya rambut sebegitu nampak selekeh dan tidak terurus.

Lebih teruk lagi bila ada yang mengatakan pelakon ini nampak pelik dan seperti tidak waras.



"Rambut nenek aku lagi elok", "rambut tak siap macam longgokan rumput kering yang terbiar", "macam penyapu rosak", "fesyen kepala tahi" adalah antara kata-kata pedas yang ditinggal di ruangan komen.

Kecewa dengan netizen yang dianggap sebagai tiada adab, Scha ada memuat bnaik satu status meluahkan tentang perasaannya.


Cantik kena kutuk, apatah lagui kalau buruk kan? Tabahlah Scha! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
8
Sedih
7
Lawak
10
Bosan
4
Komen: 87
Komen

Previous : Tetap Hero, Di Usia 51 Faizal Hussein Masih Jadi Rebutan

Next       : "Anak Lelaki Memang Ikut Muka Ayah,"-Kerana Gambar Ini, Sajat 'Dibahan' Netizen

Komen Terbaru

Quote Yuan. 23-10-2018 03:54 PM
20181023yuanyuan
adidas shoes
adidas shoes
ugg outlet
christian louboutin
fitflops
pandora jewelry official site
red bottom shoes
air jordans
canada goose sale
canada goose sale
reebok shoes
air max 97
gucci outlet
coach outlet online
cheap jordan shoes
jordan shoes
skechers shoes
kate spade handbags
michael kors outlet
adidas yeezy
cheap jordans
michael kors outlet online
michael kors outlet online
pandora store
texas rangers jersey
ugg australia
oakley sunglasses
uggs outlet
tory burch outlet
pandora charms
ugg boots
air max 2019
nike basketball shoes
houston astros jerseys
coach outlet
christian louboutin outlet
pandora jewelry
ugg outlet
adidas superstar
jordan shoes
adidas yeezy boost
nike shoes for men
polo outlet
nike react shoes
tory burch outlet
nike air max
kate spade outlet
birkenstock shoes
coach factorty outlet
ecco shoes
rolex watches
air max 2018
fitflops sale clearance
nmd adidas
louboutin shoes
ugg outlet
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
swarovski crystal
canada goose outlet
cincinnati reds jerseys
fred perry
nike outlet
new york mets jerseys
moncler outlet
nike air max 87
moncler outlet
coach outlet store online
nike huarache
true religion outlet
coach factory outlet
adidas outlet
ray ban sunglasses
nike air max 1
air max 90
pandora jewelry
uggs
nfl jerseys wholesale
supra shoes
fendi handbags
kate spade
mont blanc
pandora jewelry
florida marlins jerseys
polo ralph lauren outlet
cartier outlet
pandora charms
michael kors
coach outlet online
yeezy boost
kate spade outlet
pandora charms
ralph lauren sale clearance
air max 2017
birkenstock outlet
toms outlet
michael kors handbags
ralph lauren outlet
coach factory outlet
nike outlet
cheap nfl jerseys
michael kors outlet canada
ugg outlet
kate spade outlet store
supreme clothing
coach outlet store
kate spade
nike air max outlet
jordan shoes
ugg boots

Lain-lain Komen

Quote K_Lily 19-6-2018 04:17 PM
Cantik! diorang yang kutuk tu jeles sebab diorang tak mampu nak kelihatan cantik walaupun dah dandan elok-elok.  hohoho
Quote annehuda 19-6-2018 04:19 PM
cantik je aku tgk.

Quote Idgaf 19-6-2018 04:21 PM
Walaupon i x minat dia tapi i rasa dia sentiasa cantik.
Quote riyadhK 19-6-2018 04:22 PM
Cantik je i tengok rambut scha macam ni.
Quote moonbug 19-6-2018 04:38 PM
Nice on her
Quote idakamaruddin 19-6-2018 04:44 PM
elok je walaupun mcm x sikat

Quote myakayina 19-6-2018 04:45 PM
sesuai je dgn her features..maybe sbb cutting tu ala2 messy..fringe tu pun cutting tak sama..tapi helok je ke muka scha..
Quote aciik 19-6-2018 04:47 PM
pada aku sepanjang karier scha ini la gaya rambut dia yang paling cantik dan bersesuaian dengan wajahnya...nampak terserlah kejelitaaan...
Quote stania83 19-6-2018 04:50 PM
Masa first time tengok I rasa woww cantiknyaaa sekali tgk komen kena kecam tetiba I rasa I bad taste
Quote mesmerize 19-6-2018 05:01 PM
ni macam rambut runway atau magazine fashion.. kan sheols artis, ada model look pulak tu harus la cuba macam2 fashion rambut.. takkan nak rambut panjang atau berkepuk2 sepanjang zaman
Quote dutch_lady 19-6-2018 05:12 PM
yg komen tu sebenar nye teringin tp tau kalau buat jd mcm berus dwai cuci periuk...
Quote cap_ayam 19-6-2018 05:13 PM
Scha ni cantik.. pandai bergaya.
Quote shania88 19-6-2018 05:21 PM
iols pulak suka gaya rambut amyra rosli
scha ni ermm bg iols kalau dia buat rambut camtu nampak ok je..nak kata wow cantik tu takde la..tp ok dan takde la nmpk buruk
sebb dia kurus putih tinggi

jangan retis2 yg bdn berisi pendek buat udahla ye
Quote nadie90 19-6-2018 05:21 PM
Scha lawa....ceq ska ja potongan rmbut dia skg ni....cntik ja
Quote EvieWanKenobi 19-6-2018 05:42 PM
cantik rambut Scha..
Quote besarkecik 19-6-2018 05:53 PM
Jujurnya gaya rambut tu tak sesuai dengan abang syah walaupun gaya rambut tu cantik.
Quote besarkecik 19-6-2018 05:55 PM
Edited by besarkecik at 19-6-2018 05:56 PM

Maaf utk peminat abang syah & akak onions, gambar syah yang 2nd tu nampak macam muka pondan.
Quote besarkecik 19-6-2018 05:58 PM
Kejap lagi laki ponen abang syah meroyan dekat ig membidas kenyataan netizen
Quote RooneyMara 19-6-2018 06:07 PM
Cun sgt rambut baru scha. Sesuai dgn character scha yg sentiasa cool je gaya dia

Lihat semua komen(87)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.146765s Gzip On
To Top