Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kami Yang Bercerai, Orang Lain Pula Menyibuk,"- Nazim Othman Kecewa

21-6-2018 11:13 AM|Oleh: Saiful | Komen: 77

Orang lain yang bercerai, orang lain pula yang tidak berpuas hati. Situasi inilah yang dihadapi oleh Nazim othman.

Melalui Instastory, pelakon yang baru bercerai dengan Bella Dally pada 2 Mei lalu ini mendedahkan yang dia ada menerima mesej yang berbabur kejian dan cercaan, seolah-olah mereka lebih mengetahui tentang apa yang berlaku.


"Tadi ada orang DM I, kemain mesej dia mencerca I. Padahal I kenal dia pun tak. Dia pun tak pernah jumpa I. Jangan jadi orang macam ni tau."

Susulan itu ramailah yang memberi kata-kata semangat kepada Nazim.

Foto: IG
"Haruslah I fokus dengan kebahagian I, selama ini pun I bekerja keras. Bukan duduk saja-saja terus senang.

"Orang tak tahu apa-apa sibuk nak membawang manakala hidup sendiri ke laut dalam," tulisnya.



Walau bagaimanapun Nazim tidak sedih menjadi bahan cercaan netizen yang selalu menghentamnya namun dia kesal dengan mereka yang suka sangat menyibuk tentang hal orang lain.

"Manusia ni ramai sibuk nak melaram fizikal masing-masing, tapi hati ya ampun hanya tuhan yang tahu betapa penuh kehinaan.

"I tak sedih cuma tak paham dengan manusia yangs suka menyibuk hal orang."

Foto: IG
Sabarlah Nazim, ada hikmah di sebalik semuanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
13
Terkejut
5
Sedih
7
Lawak
2
Bosan
9
Komen: 77
Komen

Previous : Hanez Suraya Menderita Diserang Gangguan Kebimbangan

Next       : "Menangis DS Siti Dengar" - Murung, Netizen Nak Samak Telinga Lepas Dengar Sajat Menyanyi

Komen Terbaru

Quote nolly_2311 24-6-2018 05:51 PM
sumber iols tu tak la kenal  nazim waktu die serve nazim dan pasangan kt westin langkawi dulu..dlm tahun 2013 ke 2014..
sile la google romantik ke idok tempat candle light dinner kt westin langkawi tu

Lain-lain Komen

Quote cicicumel 21-6-2018 11:16 AM
Bella senyap2 je.lebih bijak bwk diri x merempan.
Btw pic2 Nazim ni smua wajib lawa kan.ala2 beauty shot semuanya.
Quote virgo19 21-6-2018 11:28 AM
rasanya sejak cerai bella tak pernah buat apa2 statement. tapi yg nazim ni asyik meroyan je.. dah berapa kali aku nampak statement dia. aku rasa dia sentap sebab bella senang move on. mungkin dia bajet2 bella akan sedih kot, tapi sebaliknya pulak, tu yg dia meroyan.
Quote ALDRIN 21-6-2018 11:32 AM
Ye laa tuuu...nazimah.....

Nnti iols komen nk pi open house dulu...
Quote vanillaninja 21-6-2018 12:26 PM
So? Tak payah la jadi artis kalau tak kalis hencapan. Ok, move along now.
Quote bbalik 21-6-2018 12:28 PM
pabila hadek2 brcerai
Quote nolly_2311 21-6-2018 12:39 PM
yela tuuuu..sentap gayah sangat!
dating candle light dinner kat westin dulu seronok sis?
nasib tak sempat amik gambar je
Quote biskutsusu 21-6-2018 01:00 PM
nolly_2311 replied at 21-6-2018 12:39 PM
yela tuuuu..sentap gayah sangat!
dating candle light dinner kat westin dulu seronok sis?
nasib ta ...

oooppppssssss
dating dengan siapa beb
Quote no_el 21-6-2018 01:10 PM
nolly_2311 replied at 21-6-2018 12:39 PM
yela tuuuu..sentap gayah sangat!
dating candle light dinner kat westin dulu seronok sis?
nasib ta ...

Siapakah psngan nye itewwww
Quote besarkecik 21-6-2018 01:49 PM
nolly_2311: yela tuuuu..sentap gayah sangat!dating candle light dinner kat westin dulu seronok sis? nasib tak sempat amik gambar je

Dengan jantan ke?
Quote mixed 21-6-2018 01:51 PM
virgo19 replied at 21-6-2018 11:28 AM
rasanya sejak cerai bella tak pernah buat apa2 statement. tapi yg nazim ni asyik meroyan je.. dah be ...

kannnn
skg ni x tau sape yg janda dan duda
bella elok2 je happy berbisnes biskut raya
pg mkn2, soping & holiday dgn betty

x tau la kan dpt hati bella camna
npk sheol cam dh kurus byk
Quote bolamata 21-6-2018 02:04 PM
Bella nampak ketara air muka sedih..but she move on easily dengan sibuk kan diri jual biskut raya and jenjalan... tapi hati dia mungkin masih berduka... harap satu hari nanti dia akan jumpa laki-laki yang gentleman and straight...
Quote mixed 21-6-2018 02:22 PM
gambar kt ig heols yg mengundang hencapan
heols gigih dok reply hencapan

pastu heol ada post psl nk cari model lelaki
nk buka modeling company ke?








Quote miemiecha 21-6-2018 02:30 PM
SUDAHLAH NAZIAMHHH!!
merempan x abeh2..

mcm kau plak yg jd janda...
Quote mewo 21-6-2018 02:46 PM
ek eleh..

Quote ninnakarinna 21-6-2018 02:54 PM
Si nazimah ni kan...aku slalu terfikir siapa yg tukang amik gambar..

Dia pegi mana2 bawa fotografer ke apa?
Quote MadameOnion 21-6-2018 03:08 PM
mengada la gayah nazimah ni..sapa entah yg sibuk hal dia taktau la..sendoooo
Quote gummygummy 21-6-2018 03:13 PM
halaa halaa halaaaa
malu kau malu lagi seorang perempuan tauuu. move on la najimah

Quote pisangbanana 21-6-2018 03:15 PM
rase annoying je tgok dia ni
Quote syaz_lina 21-6-2018 03:16 PM
ummah almari sangat nazim oi. ko aniaya anak org dah kenapa ponen

Lihat semua komen(77)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.095079s Gzip On
To Top