Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Foto Separa Bogel Zul Ariffin Di Instagram Jadi Bualan Lucah

21-6-2018 03:30 PM|Oleh: Saiful| Komen: 116

Tak lama dulu semua kecoh bila gambar kemaluan yang didakwa milik Zul Ariffin tersebar di media sosial.

Foto: IG Zul Ariffin
Ramailah yang membuat spekulasi bukan-bukan dan nama pelakon ini memang menjadi perbualan hangat.

Kali ini sekali lagi Zul menimbulkan kontroversi selepas memuat naik gambar separa bogel di Instagram.





Difahamkan dia kini bercuti bersama teman-teman di sebuah pantai peranginan popular di Thailand.

Hanya memakai seluar pendek, dia mempamerkan tubuhnya yang sasa kepada umum.


Apa lagi sudah tentulah dia berjaya menarik perhatian dari peminat terutamanya dari golongan wanita.

Macam-macam komen dan ada antaranya yang bersembang lucah. Alahai.

Ada juga yang cair dan terpikat, bergetar tulang rusuk katanya.

Siap ada yang mengajak Zul keluar dating!


Apa pun nak komen berpada-padalah. Fikir sendiri lah ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
4
Terkejut
7
Sedih
8
Lawak
16
Bosan
9
Komen: 116
Komen

Previous : “Mudah Jadi Penyanyi, Mudah Juga Putus Asa”, Shiha Zikir Nasihat Artis Baru

Next       : Lama Tak Dengar Cerita, Rupa-Rupanya Ezad Lazim Sakit

Komen Terbaru

Quote DyBBora2 25-6-2018 12:24 PM
Aunty_Acid replied at 25-6-2018 11:51 AM
dia ni sekolah sampai derejah berapa ya?
tak pernah aku tengok orang cerita pasal level education d ...

Diploma grafik kat uitm melaka..tp x sure abis ke x

Lain-lain Komen

Quote zulka 21-6-2018 03:34 PM
berair la pepet makcik2 bawang dlm ni
Quote sokmogitu 21-6-2018 03:36 PM
aku x faham. reporter cari kerja doplohpatjam lepak kt IG retis ke?
Quote ashcroft86 21-6-2018 03:39 PM


We need more from bamjul!!!
Quote ALDRIN 21-6-2018 03:40 PM
Sorry laa skrg x pandang dah ZA...kertu dah ko bang. Dialog drama molot kemam....berlakon kayu....badan kingkong...wpun ampa leak pic bebird pinkish...Chapik Kyle tetap in demand n pujaaan semalaya...lg satu Chapik punya lg lentik dr ko bang.  
Quote sora13 21-6-2018 03:43 PM
Jul, sila baca artikel "10 Reasons Why You Should Say No to Cruel Elephant Rides."
Quote cmf_blingblings 21-6-2018 03:43 PM
dia pergi dgn Gaya dan both sisters
Quote BoongaKertas 21-6-2018 03:45 PM
ALDRIN replied at 21-6-2018 03:40 PM
Sorry laa skrg x pandang dah ZA...kertu dah ko bang. Dialog drama molot kemam....berlakon kayu....ba ...

komen chuols buat meols terngiang2 komen pompuan tu


"blkg sikit capik"...



Quote BoongaKertas 21-6-2018 03:46 PM
sora13 replied at 21-6-2018 03:43 PM
Jul, sila baca artikel "10 Reasons Why You Should Say No to Cruel Elephant Rides."

baru nak komen psl gajah tu gak. dh lah dia besar cam peti ais, naik plak gajah tu berdua dgn member. siannya kat gajah tu
Quote Denco 21-6-2018 03:51 PM
gatalnya pompuan skrg...mcm dh xde kemaluan
zul bdn mcm kingkong pn selera ke
Quote ALDRIN 21-6-2018 03:54 PM
BoongaKertas replied at 21-6-2018 03:45 PM
komen chuols buat meols terngiang2 komen pompuan tu



Correction nokks...bukan pompuan hocckay? Si Mira pondan ngeri....berkerak muka berteritip...

Selamat Hari Raya nokks !!! Salam sket...
Quote umbut 21-6-2018 04:01 PM
Bdn tough camni... tetap x selera... eeewwww
Quote laksmanabentan 21-6-2018 04:05 PM
ALDRIN replied at 21-6-2018 03:40 PM
Sorry laa skrg x pandang dah ZA...kertu dah ko bang. Dialog drama molot kemam....berlakon kayu....ba ...

kan.. aku rasa lontaran dialog dia tak berapa berkesan...
kena belajar dgn erma fatimah ke camna nih...


Quote chesfa 21-6-2018 04:06 PM
Jul boleh bersara, atau amik watak abang hero, ayah hero, pakcik hero, bagi laluan kepada syafiq kyle oyeah
Quote lazim 21-6-2018 04:08 PM
bebird yg selamat dr cercaan adalah capik kyle & jul
Quote siti_kus 21-6-2018 04:12 PM
aku kesian kt gajah tu je
Quote Siti_Mustaqim 21-6-2018 04:12 PM
gelilah..badan bagak gini..tak selera
Quote taji2906 21-6-2018 04:14 PM
impikan peha n betis aku macam dia.. hahah..
Quote cupu 21-6-2018 04:18 PM
Gtu je separa bogelnya...cittt....ingat pakai spender tecik je..sorry.aku bkn ladysyerot nk krem krem urat ni.
Quote beautifulliar 21-6-2018 04:23 PM
BoongaKertas replied at 21-6-2018 03:46 PM
baru nak komen psl gajah tu gak. dh lah dia besar cam peti ais, naik plak gajah tu berdua dgn memb ...

Meols aritu menggeletik g naik gajah kt Phuket sane pastu lps balik kl ade trbaca artikel pasal animal abuse terutama gegajah sume.. sedih oi katenya trdapat lebih 3k gajah liar kt sane yg bebas brkeliaran kt habitat asal hutan2 seluruh Thailand tp sekarang yg ada cume less thn 1k.Sbb sume dh ditangkap utk tujuan pelancongan kt negara tu.

Klo tengok betapa kejamnya dorang buat kt gegajah semata2 nak train gajah tu dgr cakap br boleh dibagi tourist naik atas tu boleh menitik air mata ya ampun kejamnya buat binatang mcm tu.Masa meols kt elephant camp phuket dulu kebetulan ada sekor anak gajah baru smpai pg tu deme buh rantai kt kaki pastu ikatkn kt pokok.Tourist guide tu cakap dorg curi and pisahkan anak gajah tu dr kumpulan gegajah tu memang cara dorg pastu bela n train gajah tu smpai besar utk tujuan pelancongan.Sedih la meols terus tobat xnk g tunggang gajah lg

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.151612s Gzip On
To Top