Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ice Cafe, Terasa Seperti Di Kutub Utara. Jangan Sampai Menggigil Dibuatnya

10-8-2018 10:41 AM|Oleh: Faizal | Dilihat: 466| Komen: 6

Mungkin ini merupakan kafe pertama yang berkonsepkan seperti berada di dalam rumah ais, Cafe Ice semakin viral. 

Kafe yang terletak di Lebuh Victoria, 10300 Penang ini sudah pasti menjanjikan keunikan pada sesiapa yang datang ke sini.


Sebenarnya Ice Cafe ini terletak berdekatan dengan Magic World Phantamania. Kafe ini membawa para pengunjung untuk santai dan rileks bersama keluarga dengan suhu yang sejuk seolah-olah berada di Kutub Utara.

Kecantikan hiasan dalaman yang mempunyai ciri-ciri ais kiub dan salji sudah pasti membuatkan anda teruja untuk mengambil gambar bersama rakan ataupun keluarga.

Jom lihat keunikan deko yang ada di dalam Cafe Ice ini yang rare dan tersendiri. Tiada lagi kafe di Malaysia yang macam ni.




Banyak juga menu-menu yang menarik di sini. Yang pasti semua menunya berkonsepkan makanan sejuk seperti aiskrim dan juga kek. Jom lihat menu-menu best di sini.







Nampak menarik kan Cafe Ice ni? Jadi, jangan lupa untuk singgah di sini bila anda menjejakkan kaki di Penang. - CARI 

Kredit foto: Ice Cafe



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 6
Komen

Previous : Beratur Sampai Tengah Malam, Nasi Kandar Pokok Ketapang Jadi Pilihan Penduduk Butterworth

Next       : Rare! Kesedapan Steamboat Coklat Hanya Di Cameron Highland

Komen Terbaru

Quote cmf_premierleag 15-8-2018 12:07 PM
wah menarik ni
kalo gi penang akak nak try kafe nih

Lain-lain Komen

Quote azradiza 10-8-2018 10:46 AM
nak masuk kene pakai winter jacket ke ni?
Quote eLiaD 10-8-2018 11:05 AM
ambience je kot nmpk la cm sejuk sgt tp frost pun xde
Quote mizruncing 10-8-2018 11:08 AM
wuuuuuu selera ke nk mkn sejuk2 gitu
Quote rynehanekoma 10-8-2018 11:21 AM
Kat penang eh..must try
Quote MsKoreanfanatic 15-8-2018 10:55 AM
tgk je dah terasa seram sejuk beku.. huhu
Quote cmf_premierleag 15-8-2018 12:07 PM
wah menarik ni
kalo gi penang akak nak try kafe nih

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042435s Gzip On
To Top