Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Telur Dadar Pearl', Resipi Baharu Buat Peminat Tegar Bubble Tea!

18-4-2019 11:42 AM|Oleh: intan| Komen: 35

Jika anda peminat serta obses dengan 'pearl' yang dihidangkan dalam minuman 'bubble tea', mungkin boleh cuba resipi baru ini. Sedap ke resipi ini? Anda boleh cuba dulu sebab penulis berasa sedikit 'aneh' untuk mencubanya.

Resipi yang diberi nama telur dadar pearl ini telah dipopularkan dan ditularkan oleh pengguna twitter. Gambar yang tular di media sosial itu menunjukkan cara penyediaan telur dadar yang dicampur dengan bebola pearl. Namun, mendapat reaksi negatif pula oleh netizen!



Netizen pun tak berani cuba. Mungkin sebab habitat asal pearl ini di dalam air bukan di dalam masakan bergoreng.


Anda yang berani cuba boleh kongsikan kepada kami rasa sebenar telur dadar pearl ini. Jom cuba! - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
8
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
8
Komen: 35
Komen

Previous : Seronoknya! Hadap Aiskrim Baskin-Robbins Buy 1 Free 1 Sampai Hujung Tahun Ini!

Next       : Rajin Berkongsi Resipi Di Instagram, Eina Azman Beri Idea Menu Untuk Bulan Ramadhan!

Komen Terbaru

Quote julia5094 19-8-2019 05:17 PM
Yakkk...macam tak kena je kombinasinya..kalau masukkan dalam bubur kacang hijau ke..dalam cendol ke..boleh la tahan lagi..

Lain-lain Komen

Quote matchstick 18-4-2019 11:50 AM
Nmpk disgusting.. Sorry
Quote Sang_Pencinta 18-4-2019 11:56 AM
Dari gambar tak menarik

Tp mungkin rasa sedap
Quote RatuDunia94 18-4-2019 12:10 PM
X boleh masuk kot tekak iols.. telur dadar goreng kosong pon dah terbaik..
Quote intan_smsb 18-4-2019 12:28 PM
telor dadar letak bawang jugak yg sedap
Quote Artemesiaa 18-4-2019 12:59 PM
Tengok pun dah nampak tak menyelerakan so tak minat nak cuba
Quote None68 18-4-2019 01:32 PM
Mcm x best aje..
Quote aderaderker 18-4-2019 01:33 PM
Tengok pun rasa nk terbelahak..
Quote zuuu 18-4-2019 02:35 PM
Xkan cuba sebab aq x suka pearl..
Quote IzzahF 18-4-2019 02:41 PM
kot ye pun minat sgt,  dah minum dgn air tu cukup2 la
tak kan smpai minat nk kena buat rendang bagai
Quote chinta89 18-4-2019 02:49 PM
udah2leh menghipsterkan mknan jd biawak
Quote pai.kacang 18-4-2019 03:39 PM
telur katak
Quote CARI-MAMS 18-4-2019 04:31 PM
tak lalu..tolonggg...
Quote cucuq 18-4-2019 07:22 PM
x menyelerakannn
Quote Victorioussss 18-4-2019 10:15 PM
intan_smsb: telor dadar letak bawang jugak yg sedap


Gile sedap..pakai bawang besar
Pehh heaven
Quote Kadaisaku 19-4-2019 08:37 AM
Ya allah nak termuntah tengok {:laugh
Quote mieymiey 19-4-2019 09:59 AM
Ko makan bebetul ker benda tu?
Quote ais_kosong 19-4-2019 10:27 AM
tak nampak macam sedap pun
Quote adik_aza 19-4-2019 12:57 PM
geli tekak aah .. telur dadar biasa sudah sedap maa
Quote makton 19-4-2019 01:09 PM
ger.JPG

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091588s Gzip On
To Top