Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Amboi, Mesranya Zul Ariffin Dan Remy Ishak Berduaan Dalam Tandas

27-8-2019 10:42 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 36

Dua hero Malaya yang paling jantan, Zul Ariffin dan Remy Ishak dilaporkan "bromance" dalam tandas.

Tetapi, para gadis jangan bimbang, mereka bukanlah "bermesra" betul-betul. Ia hanyalah sekadar lakonan dalam filem terbaru mereka "Sangkar" yang akan ditayangkan minggu ini. 


Hero Malaya Zul Ariffin
Foto: Instagram

Menurut laporan mStar, Zul berkata, kedua-dua mereka sebenarnya tergelak merakam adegan "bromance" (bukan benda lain ya) itu walaupun sudah mengetahui sedari awal tentangnya. 

"Kami hanya buat kerja (sebagai pelakon) sementara nak buat babak itu pun kami juga tergelak sesama sendiri," kata Zul. 

Menurutnya lagi, mereka juga sebenarnya sudah menjangka penonton akan menyukai adegan mesra tanpa hubungan seksual itu. 

"Tapi bila orang tengok, mereka suka... mereka enjoy filem ini, itu yang paling penting," katanya lagi. 


Remy tiada masalah bermesra dengan Zul
Foto: Instagram

Ditanya adakah sukar merakamkan babak itu, Zul dan Remy tidak ada masalah kerana mereka berpengalaman melakokan adegan mesra jantan dalam filem dan drama sebelum ini. 



Agaknya, apalah adegan "bromance" itu sampai Zul pun tersipu malu apabila diwawancara. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 35
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Anak Perempuan Nana Mahazan Diejek Selekeh Lagi, Muka Macam Binatang

Komen Terbaru

Quote CurangLagi 29-8-2019 08:03 AM
Kurex replied at 27-8-2019 11:05 AM
Arghhhh!!!!!
Semog dapat terduduk di kelangkang Zul dan muka tersembam di kelangkang Remy!! Lalu me ...

Hahahhaa. Terhibur kurex!

Lain-lain Komen

Quote ainashiqa 27-8-2019 10:53 AM
Nk promote la tu.. Ntah2 scene nya xmenarik. Haha
Quote fliphair8 27-8-2019 10:55 AM
mesti kurex berangan nak masuk scene tu....aku lari laju-laju ni
Quote Boomibulat 27-8-2019 10:56 AM
Bebird siapa dambaan forumer...?
Quote Mfzg89 27-8-2019 10:57 AM
kurex dah niggal ke?
Quote natrahn 27-8-2019 11:00 AM
kurex mesti suka nih hahahaha
Quote Kurex 27-8-2019 11:05 AM
Arghhhh!!!!!
Semog dapat terduduk di kelangkang Zul dan muka tersembam di kelangkang Remy!! Lalu mereka berdua rangkul penuh lembut!!!!
Quote Kurex 27-8-2019 11:08 AM
Best nya dapat berpaut lengan zul.. Dapat berbantalkan lengan remy.. Muka jantan remy ni.. Kalau muka zul, muka jenis romantik..
Quote kakyungpilah85 27-8-2019 11:15 AM
bam remy xtau bibird dy camne sebab tak pernah bergentayangan lagi...kalau bibird zul pasti aummmmmmm....senak dan padu
Quote Modngengade 27-8-2019 11:26 AM
deyoul ni spesis dlm lemari ke sister?
Quote AbukRokok 27-8-2019 12:45 PM
Kurex replied at 27-8-2019 11:05 AM
Arghhhh!!!!!
Semog dapat terduduk di kelangkang Zul dan muka tersembam di kelangkang Remy!! Lalu me ...

hamburger terus
Quote acikbajuhijau 27-8-2019 12:46 PM
kakyungpilah85 replied at 27-8-2019 03:15 AM
bam remy xtau bibird dy camne sebab tak pernah bergentayangan lagi...kalau bibird zul pasti aummmmmm ...

aduhai. acik kat opis baca komen kau tak dapat nak tahan gelak. hahahaha! husnuzon dan berhuhuhu je mampu.
Quote inspiro92 27-8-2019 12:50 PM
@Kurex sila msuk memberi sepatah 2 kata..pilih di paha siapakah mahu kau rebah & tersungkur?
Quote Bedah.Cun 27-8-2019 12:56 PM
Hoiiiiiii!!!
Quote Norma69 27-8-2019 01:52 PM
Kurex replied at 27-8-2019 11:05 AM
Arghhhh!!!!!
Semog dapat terduduk di kelangkang Zul dan muka tersembam di kelangkang Remy!! Lalu me ...

Pedih telur burung diorg ko jatuh atas kelengkang diorg
Quote Norma69 27-8-2019 01:52 PM
Kurex replied at 27-8-2019 11:05 AM
Arghhhh!!!!!
Semog dapat terduduk di kelangkang Zul dan muka tersembam di kelangkang Remy!! Lalu me ...

Pedih telur burung diorg ko jatuh atas kelengkang diorg
Quote awanysss 27-8-2019 02:05 PM
post ni mmg sengaja nak trigger kurex ke hahaha
Quote RatuDunia94 27-8-2019 02:32 PM
Sape top sape bottom agaknya..
Quote anony-mous 27-8-2019 02:47 PM
Kurex replied at 27-8-2019 11:05 AM
Arghhhh!!!!!
Semog dapat terduduk di kelangkang Zul dan muka tersembam di kelangkang Remy!! Lalu me ...

Mohon mod ban uols sb lucas sgt ni
Quote Cpkay 27-8-2019 03:08 PM
dua dua lazat..hahahhaha

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
7.459898s Gzip On
To Top