Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Che Ta Tak Nak Muka Bersepah Merata, Hanya Boleh Lihat Di Majlis Berbayar Saja

17-9-2019 10:32 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 28

Siapa sahaja yang tidak mengenali Rozita Che Wan atau lebih mesra dipanggil sebagai Che Ta. Kehidupannya dan keluarga sentiasa menjadi perhatian pihak media dan juga peminat.

Che Ta menjelaskan bahawa sangat susah untuk melihatnya di khalayak ramai walaupun di pusat membeli-belah kerana ingin menjaga eksklusivitinya sebagai seorang selebriti.

Ibu kepada Aaisyah Dhia Rana ini menambah yang dia hanya akan muncul di majlis berbayar sahaja. Dia juga sering menghabiskan masa di rumah, di pejabat dan jika ada masa terluang, dia akan melancong ke luar negara bersama ahli keluarga.


Kredit foto: Instagram

"Orang mungkin hanya boleh lihat saya di Instagram, televisyen dan majlis berbayar sahaja. Mereka sukar melihat kelibat saya secara nyata.

"Saya tidak suka menghabiskan masa dengan melepak atau berjalan di pusat membeli belah walau di Pavilion. Maksudnya, wajah saya tidak bersepah di merata tempat," jelasnya kepada Media Hiburan.

Menerusi temu bual itu, Che Ta menjelaskan yang dia tidak pernah sama sekali memanjakan Aaisyah, cuma sekadar memenuhi permintaannya sahaja.


Kredit foto: Instagram

"Namun jika tidak mampu saya tidak akan memberikannya. Orang yang bermulut jahat sahaja yang membangkitkan fitnah," tambahnya sambil ketawa.

Dia turut berkongsi hadiah yang termahal yang pernah diberikan kepada anak bongsunya itu adalah seutas rantai berlian. Tapi, harganya dirahsiakan kerana tidak mahu netizen menuduhnya sebagai riak.

Rata-rata netizen yang menonton temu bual Che Ta ini berasa kurang senang dengan kenyataannya itu, bagi mereka lebih ramai figura lain yang lebih terkenal daripada Che Ta, namun tidak sesombongnya.


Kredit foto: Facebook


Apa pula pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 28
Komen

Previous : "Suka Jaa Kena Gesek"- Netizen Tegur Mata Jaa Suzuran Tak Lepas Pandang Melissa Th'ng

Next       : "Ramai Awek Puas Hati Chaleeda Tersingkir" - Tak Sangka Dapat Kecaman, Chaleeda Akui Tertekan

Komen Terbaru

Quote Count_Romanov 17-11-2019 02:51 AM
Dah seda dah tua bangka sendu buat la statement gini. Habis2 nnti org xlayan dh dia buat plk benda bodoh nk bg sentiasa org ingat kt dia kannnnnnnnn

Lain-lain Komen

Quote tagas 17-9-2019 10:43 AM
time2 muka bersepah dulu

pernah jumpa kat subang parade

dating ngan zain tup tup dengaw nak kawen ngan zain
Quote sarah82 17-9-2019 10:47 AM
Muka dia.. Hailah.. Mai kedah lagi ramai yg cantik tinggi dan ckp sopan dari dia..
Quote prettyuglybabe 17-9-2019 10:48 AM
duit dah tak banyak ke nak jemput kena bayar?
tahun ni nekta dah gi oversea ke anok beranok?
Quote armin 17-9-2019 10:50 AM
betul ke tak nak bgtau harga rantai berlian tu? Kalau mahal mesti dah gigil2 nk bagitau. Sheol kn suka riak
Quote chinta89 17-9-2019 11:05 AM
bajet eksklusif tp nan hado heran ku yg puja2 dia nehhh
Quote kaseh80 17-9-2019 11:07 AM
Relevan lagi ke nekta ni lagi dalam industri seni???
Quote manehnya 17-9-2019 11:24 AM
pepe je leh nek ta, ekslusif camna pun, sok mati, kain kapan kosong gak yg balut diri mu tuh...

feeling hebat sgt nek ta ni
Quote ketambangkang 17-9-2019 11:31 AM
kesian ecah..di saat kwn2 lain berjln ngn fmly gi tesco, gi giant, main kat playland, beli gula2 kapas, naik mainan pakai token, beli coki2 kt kedai...kau duduk rmh je sbb mak kau eksklusif
Quote Noraniza_Iblis 17-9-2019 11:34 AM
esklusiff hak tui...
kalau aku jmpe muke ko kt neraka nnt siappp...
Quote BlueRose99 17-9-2019 11:34 AM
Dia ingat derajat dia lagi tinggi dari Tuanku Permasuri Agong kot!
Wajah Tuanku Permaisuri pun boleh dilihat di mana2 je even kat gerai mee bandung tepi jalan..
Quote hanie_z 17-9-2019 11:47 AM
Tingginya la darjat..
Quote duradanis 17-9-2019 01:56 PM
iolss speku maybe dia  tak seprti didalam socmed (ig) cantik dan flowles, dan sebgainya.. that why dia tak nk tunjuk real sebenar dia dekat public. sebab ada ternampak muka che ta tanpa edit. ada org up di ig. muka dia ada jerawat uollss.. tak licin pun.. and tak seputih dalam ig dia
Quote Padelpop 17-9-2019 02:07 PM
duradanis replied at 17-9-2019 01:56 PM
iolss speku maybe dia  tak seprti didalam socmed (ig) cantik dan flowles, dan sebgainya.. that why d ...

Penah jumpe depan2 nekta ni, mase tu kt mytown. Xde la flawlesssgt. Nmok gak la jerawat kecik2 tp dicover oleh makeup tebal
Quote duradanis 17-9-2019 02:11 PM
Padelpop replied at 17-9-2019 02:07 PM
Penah jumpe depan2 nekta ni, mase tu kt mytown. Xde la flawlesssgt. Nmok gak la jerawat kecik2 tp  ...

kan,, sebab tu la dia tak nk merayau2 di public maybe tak nak fans dia nk bergambar sama. tu yg dia cakap hanya nampak dia dekat event berbayar je.. macam tu jgn la dduk malaysia
Quote renko 17-9-2019 05:05 PM
orang banyak buat modal je dia ni
xsedar diri tol
Quote gularempah 17-9-2019 07:55 PM
Alahai che ta
Chuols masih relevenkahhh
Quote crazybeach 17-9-2019 09:26 PM
sapo jah nak nengok muka kau yang penuh tepung gomak sekati tuh. nak baca caption ig kau mengeja serupa budak tak sekolah tu pun rengsa hoccay
Quote tang_ginger81 17-9-2019 09:39 PM
Risau ler tu nnti peminat amik gmbr nmpk x cantik pastu post kat socmed. Menurut nekta klu amik gmbr mesti angle dr belah kiri aje.
Quote batmana 18-9-2019 03:48 PM
ape2 la makcik..

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115565s Gzip On
To Top