Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Netizen 'Tak Heran' Dengan Laporan Polis Kerana Terpana Dek Kekacakan Peguam Rita

24-10-2019 10:38 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 20

Baru-baru ini, pelakon cantik iaitu Rita Rudaini bertindak menyaman beberapa individu yang meninggalkan komen melampau pada entri di laman Instagramnya.

Walaupun sebelum ini wanita itu mampu bersabar mendengar kritikan netizen, tetapi tidak kali ini. Ibu mana tidak melenting apabila ada mulut celupar mempersoalkan sama ada anak-anak kesayangannya sah taraf ataupun tidak. Tak baik!

Dia juga telah memuat naik gambarnya memegang laporan polis sambil didampingi peguam yang membantu menguruskan kesnya.


Kredit foto: Instagram

Boleh tahan kacak peguam yang bernama Mohd Syakirin Syazwan itu. Rita siap memberi amaran di kapsyen entrinya itu supaya fokus kepada laporan polis tersebut dan bukannya kepada lelaki macho itu.

Malangnya, netizen katanya terus hilang fokus kepada tujuan sebenar apabila terpana melihat kekacakan peguam itu. Sampai ada yang tiba-tiba meminta nombor telefon sebab nak memfailkan kes!


Kredit foto: Instagram

Kredit foto: Instagram

Walau bagaimanapun, harap mengundur diri kerana Syakirin Syazwan telah pun berkahwin dan mempunyai cahaya mata yang comel.


Kredit foto: Instagram

Netizen laju sungguh kalau nampak lelaki kacak kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 20
Komen

Previous : "Takpelah B, Biarkan Orang Nak Cakap Belakang Kita" - Izzue Islam Sentap Dengan Siapa?

Next       : Netizen Pertikai Emma Maembong Dedah Aurat Tapi Pakai Loket Tulisan Jawi, Salah Ke?

Komen Terbaru

Quote julielapadite 31-10-2019 08:17 AM
munchkin: Gatal much netizen ni? Kemain bertudung bertutup litup. Memuji muji laki orang


Kan. Perangai mcm yg dok kat lorong hj taib.

Lain-lain Komen

Quote munchkin 24-10-2019 11:08 AM
Gatal much netizen ni?


Kemain bertudung bertutup litup. Memuji muji laki orang
Quote Kurex 24-10-2019 11:10 AM
Berapa kali nak cerita pasal loyar ni???????
Tau memang hensem, tapi sekali cukup la.. Sebab muka loyar ni bagi kurex, boleh tengok sekali je.. Lain la kalau zul ripin.. Hari2 pun boleh.. Tiap saat zul ripin je
Quote jpbstarlife 24-10-2019 11:46 AM
comei anak dia(loyar)...
Quote tagas 24-10-2019 11:58 AM
renyam si gayah dgn cikki2

cuba kalo time ciknek yg muji hijabista ke yg awek yg cun2

berdedai kecaman
Quote buragazz 24-10-2019 12:04 PM
Sib baik dah kawin klu tak.. dah kene cekup ngan client...
Quote darls 24-10-2019 12:39 PM
aku yg baca komen plak rasa malu
Quote prettyuglybabe 24-10-2019 12:57 PM
napa i tengok tak hensem pun..
mata i problem ke
Quote bedahmenjuyah 24-10-2019 01:00 PM
Kurex replied at 24-10-2019 11:10 AM
Berapa kali nak cerita pasal loyar ni???????
Tau memang hensem, tapi sekali cukup la.. Sebab muka l ...

Hari2 pun boleh......boleh berangans je lah. Tak gitu????
Quote Kurex 24-10-2019 01:42 PM
bedahmenjuyah replied at 24-10-2019 01:00 PM
Hari2 pun boleh......boleh berangans je lah. Tak gitu????

Boleh berfantasi dgn zul ripin yg nalla
Quote bedahmenjuyah 24-10-2019 03:15 PM
Kurex replied at 24-10-2019 01:42 PM
Boleh berfantasi dgn zul ripin yg nalla

hahaha... takpe berangan free jah. tak menyakitkan hati org lain sudah

Quote nanies 24-10-2019 04:31 PM
hahahha jgn si lawyer ni yg kena sondol da la
Quote DollahRepek 24-10-2019 04:53 PM
Semakin hari semakin terserlah kegatalan perempuan2
Quote Perawankota 24-10-2019 07:45 PM
Biasa2 jer, tp putih la
Quote giyomi 24-10-2019 08:11 PM
errr hummm...x terpana pon...tak tau tang mana menarik
Quote Psfzi 24-10-2019 10:11 PM
Alahai dh kahwin ke? Hensem laaa
Quote ReginaGeorge 24-10-2019 11:12 PM
Lelaki yang jelir lidah ngan lelaki pakai kot tu orang yang sama ke?
Quote Shirley23 24-10-2019 11:24 PM
ReginaGeorge replied at 24-10-2019 11:12 PM
Lelaki yang jelir lidah ngan lelaki pakai kot tu orang yang sama ke?

Iya sama. iols terus turn off kalau nampak jenis yang bergambar pesen jelir-jelir lidah ni. Tak sopan, lain la kalau budak2...
Quote meow_tompok 25-10-2019 11:37 AM
netizen pun dah malas kot dgn rita royani
tu sbb memasing sibuk komen loyer hensem...loyer hensem

Quote QNQQ 29-10-2019 01:10 PM
gatai tu simpan sikit...

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110328s Gzip On
To Top