Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Padah Tumpang Kereta 'Jantan' Tak Dikenali, Wanita Dipaksa Layan Nafsu

30-10-2019 12:13 PM Komen: 63
Siapa sangka, tindakannya untuk menumpang kereta seorang lelaki tak dikenali membawa padah apabila dirogol pemandu berkenaan!

Memetik laporan Harian Metro, mangsa berusia 20 tahun sedang menunggu bas di perhentian bas di Kampung Mak Chili, Chukai Jumaat lalu.

Sewaktu menunggu bas, mangsa didatangi seorang lelaki memandu kereta Proton Saga yang kemudian mempelawa wanita terbabit menaiki kenderaannya.

Foto: Carian internet
Wanita itu setuju sebelum lelaki berkenaan membawa mangsa ke kawasan pembuangan sampah sebelum mencabul mangsa.

Tidak cukup dengan itu lelaki berkenaan turut merogol wanita terbabit sebelum meninggalkan mangsa di tepi jalan di Kampung Gong Limau, menurut satu sumber. 

Susulan itu, mangsa membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kemaman, pada hari yang sama sambil dibantu kakak angkatnya. 

Susulan laporan berkenaan, polis menahan seorang lelaki berusia 38 tahun bagi membantu siasatan berhubung kes terbabit.

Semakan mendapati lelaki terbabit tidak memiliki sebarang rekod lampau dan hasil saringan ujian air kencing mendapati dia negatif dadah.

Bagaimanapun, suspek kini direman selama enam hari sehingga 31 Oktober ini bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana rogol, kata ketua Polis Daerah Kemaman, SUperintendan Hanyan Ramlan.

Jadi kepada mereka di luar sana, sila berhati-hati dan tidak mudah percaya kepada orang yang tidak dikenali. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 63
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sukacactus 1-1-2020 01:52 PM
Kenapa boleh senang2 naik kete dgn org yg kita xkenal
Nak berperasangka baik pun berpada2 la
Ke dia igt kete tu teksi sapu

Lain-lain Komen

Quote Asdan 30-10-2019 09:53 AM

sumpahan ikan
Quote saviour_09 30-10-2019 09:58 AM
1st thing is, KENAPA KO NAIK KERETA ORANG KO TAK KENAL?

Quote Pixie902 30-10-2019 10:00 AM
Takziah kpd mangsa...tapi nasi dah jadi bubur...senangnya dia ikut org tak dikenali padahal dah umur 20 tahun..bukan budak2 lagi...next time tolak pelawaan elok2 dan jgn layan org tak dikenali...teksi dan grab pun kita berwaspada ni kan pulak entah sapa2  yg berhenti ajak naik kereta...dah la bukan muhrim naik berdua2an pulak...
Quote mejaputih 30-10-2019 10:02 AM
Maybe nak kena pegang senjata apa2 spt kes kat borneo ari tu budak tgh mkn aiskrim bila driver nk rogol dia dia rodok mata mamat tu ngan batang aiskrim..
Quote nikaido 30-10-2019 10:03 AM
Ganu darul seks lagi
Quote dibs 30-10-2019 10:05 AM
saviour_09 replied at 30-10-2019 09:58 AM
1st thing is, KENAPA KO NAIK KERETA ORANG KO TAK KENAL?

kan...akak mmg kesian dgn mangsa tapi tulah umur 20 dah pndai fikir kot, toksah lah duk ikut org yg kita x kenal
Quote Kurex 30-10-2019 10:17 AM
Asdan replied at 30-10-2019 09:53 AM
sumpahan ikan

Tapi Jepun makan ikan..
Quote Kurex 30-10-2019 10:18 AM
@renko , ni lelaki jenis apa ni?
Quote pejol 30-10-2019 10:19 AM
adik sangat pemurah..hihihi
Quote chicozinn 30-10-2019 10:32 AM
saviour_09 replied at 30-10-2019 09:58 AM
1st thing is, KENAPA KO NAIK KERETA ORANG KO TAK KENAL?

kadang kita ni bila da terdesak kita akan buat je benda tu tanpa berfikir panjang..sebenarnya aku penah skali tu tumpang kete pakcik aku kenal kat tbs smpai johor n aku sorang je pompuan sbab tiket bas boleh sold out kat tbs..time tu siap tong2 duit minyak n tol sbab penumpang dlm keta tu sume strangers ade 4 org termasuk aku siap ade india dua org time malam lak tu..alhamdulillah takde pape berlaku wlaupun aku sbenarnya cuak nk mmpos tapi dripada aku dok sengsorang kat hostel u baik la aku balik kampung..memang da nekad sgat la time tu kekdahnya..huhu

Quote grizz 30-10-2019 10:38 AM
berani tol tumpang org xknal..
Quote Artemesiaa 30-10-2019 10:44 AM
Banyak sangat tengok drama tv berani naik kereta orang tak kenal dengan harapan ada jodoh mungkin akhirnya sendiri yang dapat bala
Quote palmolive 30-10-2019 10:47 AM

bukan sumpahan ikan?
Quote sidewinder 30-10-2019 10:50 AM
huk alohhhh gannu lagi makang ikang ...... taip2 minggu cite seks jadi kat gannu....kena siasat  ni kot wartawan ni anti gannu
Quote hotmak 30-10-2019 10:57 AM
eh umur dah 20tahun, takkan tak reti lg jaga diri, kenapa boleh main tumpang je org tu
Quote saviour_09 30-10-2019 10:58 AM
chicozinn replied at 30-10-2019 10:32 AM
kadang kita ni bila da terdesak kita akan buat je benda tu tanpa berfikir panjang..sebenarnya aku  ...

tu la tu
terdesak lead to this kind of tragedy la kan

tp ko pun at least ada la jugak org lain dalam kereta tu

minah ni sorang2 dia gi naik kereta org tak kenal dah kenapa?
aiyooo




Quote chicozinn 30-10-2019 11:07 AM
saviour_09 replied at 30-10-2019 10:58 AM
tu la tu
terdesak lead to this kind of tragedy la kan

time aku tu memang da nekad sgat sbab xjangka lak time tu tiket bas sume sold out kt tbs tu..pastu aku toleh blakang aku ade 4 org laki ni tgah bincang psal nak balik jb mse tu..aku pun tnya la n xsangka lak dorang tu sebenarnya strangers n sume nak balik johor time tu n salah sorg sebenarnya ade bawak keta cuma dia nk park kat tbs sbb nk jimat nek bas je..

cuma sepanjang jalan dlm keta tu aku manjang wsap bapak ak n bf aku je sbb nk keep in touch..alhamdulillah la takde pape even dorang siap belanja aku makan kat rnr pagoh lagi sebab aku sorg je student n yg lain sume da bekerja..utk aku tu pengalaman giler babi aku penah buat la..

Quote jazaa100 30-10-2019 11:12 AM
chicozinn replied at 30-10-2019 11:07 AM
time aku tu memang da nekad sgat sbab xjangka lak time tu tiket bas sume sold out kt tbs tu..pastu ...

Berani nya kauuu.....

Alhamdulillah selamat
Quote chicozinn 30-10-2019 11:20 AM
jazaa100 replied at 30-10-2019 11:12 AM
Berani nya kauuu.....

Alhamdulillah selamat

itu aku cakap kadang benda da nekad kita cm takleh nak berfikir tau..

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.236720s Gzip On
To Top