Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Betul Ke Ni, Sumpahlah!" - Untung, Hael Husaini Dapat Hadiah Kereta Siap No Plat Nama Sendiri

1-11-2019 12:08 PM|natrahn| Komen: 67


Hal Husaini bin Razmi atau lebih dikenali sebagai Sani, Hael Azhael atau Hael Husaini merupakan seorang penyanyi, komposer dan penulis lagu Malaysia. Populariti dan hasil karya dari Hael Husaini sememangnya tidak boleh dinafikan sehingga meletakkan namanya antara paling popular dalam tahun 2019.

Baru-baru ini, pihak pengurusan Virus Ungu Entertainment menghadiahkan Hael sebuah kereta mewah jenis Toyota Vellfire. Menerusi gambar dan video yang dimuat naik Anne Farina pada ruangan IG Story, Hael kelihatan begitu terkejut dan tergamam dengan hadiah tersebut.




“Ayat pertama yang keluar daripada mulut Hael ialah “betul ke ni…sumpahlah?,” kata Anne yang turut berkongsi kegembiraan dengan sahabatnya itu.


Hael dilihat tidak menjangkakan akan menerima hadiah kereta ini kerana pihak pengurusannya telah merancang kejutan ini sebaiknya. 

Dia dibawa ke sebuah kedai kereta di Naza World, Petaling Jaya kononnya untuk melakukan ulasan mengenai kenderaan di situ sebelum diberi kejutan.

Hadiah kereta ini disertai dengan plat tempahan khas seakan-akan nama nama keduanya 'Usaini'(VS54171). 




Tahniah buat Hael dan semoga terus sukses! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 67
Komen

Previous : Elfira Loy Turun 12 Kilo, Netizen 'Geram' Tengok Anak!

Next       : "So sweet!" - Ucapan Hairul Kepada Hanis 8 Tahun Lepas Undang Geli Hati

Komen Terbaru

Quote GegarVaganja 2-11-2019 08:49 PM
kiyudi replied at 1-11-2019 12:45 PM
wow...huntung lah

xde ke org nk adiah keta kt aku....xperlu vellfire pon...

Kan. Ganja dapat full specs myvi pun dah sujud syukur

Lain-lain Komen

Quote Kurex 1-11-2019 12:22 PM
Kapal gayah ni dah karam ke?
Quote wunan88 1-11-2019 12:33 PM
Macam mana boleh ada 5 nombor?vs54171?
Quote royaldanish 1-11-2019 12:36 PM
wunan88 replied at 1-11-2019 04:33 AM
Macam mana boleh ada 5 nombor?vs54171?

VS 4171 ye......
Quote smeetasmitten 1-11-2019 12:37 PM
wunan88 replied at 1-11-2019 12:33 PM
Macam mana boleh ada 5 nombor?vs54171?

VS 4171

6 alphanumeric je uol


Quote Lelli 1-11-2019 12:42 PM
wunan88 replied at 1-11-2019 12:33 PM
Macam mana boleh ada 5 nombor?vs54171?

Typo je tu..
Tngk kt gmbr Hael bergmbr dgn keta..No plate VS 4171

Anyway...Beruntungnya Hael.

Quote kiyudi 1-11-2019 12:45 PM
wow...huntung lah

xde ke org nk adiah keta kt aku....xperlu vellfire pon...

myvi pon okay....
Quote rosannazmia 1-11-2019 12:48 PM
Kurex replied at 1-11-2019 12:22 PM
Kapal gayah ni dah karam ke?

Belum dek kurex, kami jauh belayar dipelabuhan syinta. Dah nak berlabuh dah tunggu masa jer
Quote URUHA 1-11-2019 12:48 PM
Huntonglaaa
Quote rosannazmia 1-11-2019 12:50 PM
Tahniah en sani. Heols mmg layak dpt hadiah ni..
Quote imransulaiman 1-11-2019 12:51 PM
JPJ approve ke plet macam tu?

Ingat lagi dulu plet kereta emak samdawan kena tegur JPJ..

Yang Hael punya ni ok kot..
Quote Ratutulip 1-11-2019 12:55 PM
wah rezeki dia...
Quote NekNgah 1-11-2019 01:15 PM
Tahniah, Untunglah jadi orang famous, semua dapat free.
Quote annadonna 1-11-2019 01:18 PM
Anak emas.
Quote idril 1-11-2019 01:22 PM
nama betul dia sani ke
Quote mdmy 1-11-2019 01:27 PM
Kurex replied at 1-11-2019 12:22 PM
Kapal gayah ni dah karam ke?

maaf lah yerr, kami dah form AJK rewang dah , ketuanya Erni Zakri , Achey ketua penanggah, bam Nuar Jeng baru sign up semalam.
hari ni demer dah masuk IG Mahligai Impian.

kalau ada jodoh tu, adalah. Semuanya ketentuan Tuhan kan
Quote Biabetik 1-11-2019 01:32 PM
Amiiin... Niat yg baik kita sokong
Quote kokocrunch 1-11-2019 01:46 PM
huntunglah dpt kete
Quote Perawankota 1-11-2019 01:48 PM
Lepas ke plat mcm tuuuu
Quote mieymiey 1-11-2019 01:53 PM
Tahun 2019 tahun heshe kot. Banyak bawa untung pada pihak pengurusan. Setakat hadiah Vellfire ni apa la sangat. Tak gitu?

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110393s Gzip On
To Top