Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Puji Pakaian Ajai, Netizen 'Salute' Nourul Depp Masih Berhubungan Baik Dengan Bekas Suami

5-11-2019 10:36 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 93

Umum mengetahui pasangan yang sangat popular suatu ketika dahulu iaitu Ajai dan Nourul telah pun membawa haluan masing-masing. Kedua-duanya kini nampak lebih bahagia dengan kehidupan baru masing-masing.

Pun begitu, jarang kita nampak mereka berinteraksi antara satu sama lain di khalayak ramai. Baru-baru ini, Misha Omar telah berkongsi satu gambarnya bersama Ajai ketika mereka membuat persembahan pada Konsert Minggu Ini di saluran TV2.



Walaupun ramai yang memuji persembahan Ajai dan Misha pada malam itu, terselit juga komen Nourul di ruangan komen entri itu. Wanita itu telah memuji sut yang digayakan oleh bekas suaminya ketika persembahan tersebut.


Kredit foto: IG

Rata-rata netizen yang membaca komen Nourul itu memuji wanita itu kerana masih mempunyai hubungan yang baik dengan Ajai walaupun mereka sudah lama berpisah.


Kredit foto: IG

Cayalah Nourul! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 93
Komen

Previous : "Kami Tak Mahu Umat Kami Rosak,"-PU Amin Minta Orang Ramai Doakan Kak KM..

Next       : Emelda Rosemila Kini Pekebun Moden, 'Dunia Glam Tak Kekal Lama, Beri Inspirasi Sangat!'

Komen Terbaru

Quote RakyatJelata 4-12-2019 04:34 AM
KiahRonggeng88 replied at 3-12-2019 05:53 PM
Sekarang dia dh okey dh .. selalu reply komen netizen dkt IG... Maybe sbb dh berusia

Betul tu Kak Kiah.. nampak Ajai mcm dah helok sgt skrg.
Friendly ja kat luar dan dlm IG.

Dia pun masih Relevan dlm music Industry
Byk je jadi consultant programme - buat lagu lagu lagi untuk Artiste2.
Dgn Exist reunion la apa la.

Tu yg Noghu sendu nak try try nasib la - mana tau boleh berduet lagi.. nk naik balik ka... huhu

Nak ikutkan Ajai ni Aura dan Sentuhan dia bila Produce/Compose lagu untuk artiste lain mmg menjadi.

Lagipun dah Beribu lagu depa bikin setakat ni - yerrr dok

Harap Noghu sendu cari la cara lain ke keje lain nak UP balik... hehehe
Dolu kau kutuk2 Ajai - sekarang Ajai dah bolayan - pandai2 la nyah ...

Lain-lain Komen

Quote annadonna 5-11-2019 10:42 AM
alohh dah bertahun tahun masing masing dah kawin. Tak ada dah perasaan benci tu semua dah hilang. Kalau masing-masing tak bahagia lainlah macammmmm....
Quote GegarVaganja 5-11-2019 10:45 AM
Ala masing2 dah ada kehidupan yang lagi baik kot.
Quote Minami2013 5-11-2019 10:48 AM
Yg i nmpak nurul tu mmg masih nk ngendeng ngan ajai. Cuma ajai je yg bolayan. Tu yg sendu je die sekarang. Aktif on socmed je mencabuk psal isu2 artis lain
Quote jijilaaa 5-11-2019 10:56 AM
suka tgk nurul ni shares resipi buat salad dia. well iols ada try and mmg sodap!!
Quote cahaya_emily 5-11-2019 11:09 AM
Minami2013 replied at 5-11-2019 10:48 AM
Yg i nmpak nurul tu mmg masih nk ngendeng ngan ajai. Cuma ajai je yg bolayan. Tu yg sendu je die sek ...

Dia ni suke merempan jgk...lpstu sejak kawen kokesen asik menempel kat retis yg kawen kokesen jgk...
Quote chicozinn 5-11-2019 11:21 AM
meollss tgok si nourul depp ni cm da takde rupa org melayu da..anak2 sah2 ler nama omputih je sume pehtu kat ig laki dia meollss tgok rajin gak achi ni dok mnum champagne ke white wine ke cmtu..xtau la kalu tu sparkling water boh dlm gelas wine hat tinggi tuhh
Quote hyie 5-11-2019 11:22 AM
diorang memang baik je la...sebab ayu nazirah khuens...and macam pernah nampak nurul post citer pasal diorang keluar sama2 tiga orang...lainlah macammmmm...
Quote Minami2013 5-11-2019 11:24 AM
cahaya_emily replied at 5-11-2019 03:09 AM
Dia ni suke merempan jgk...lpstu sejak kawen kokesen asik menempel kat retis yg kawen kokesen jgk. ...

Sebab die tak de produk tapi berjaya kawin ngan mat saleh. Itu je lah story yg boleh di war2 kan. Ada satu video tu die meroyan sbb org tegur die pakai baju sexy sleeveless tak silap. Pas tu marah2 kata die dok rmh, itu lah pakaian nya. Masalahnya, yg rekod upload on socmed tu ape kejadahnya. Lain kali rekod dlm blk air mandi bogel sbb mmg dlm blk air biase org mandi bogel, boleh gituuuu..
Quote minguk 5-11-2019 11:31 AM
herbalife               
Quote mieymiey 5-11-2019 11:49 AM
Netizen memang pilih kasih
Quote MatDeghem 5-11-2019 11:56 AM
annadonna replied at 5-11-2019 10:42 AM
alohh dah bertahun tahun masing masing dah kawin. Tak ada dah perasaan benci tu semua dah hilang. Ka ...

Betul. Bila masing2 dah happy dgn kehidupan masing2 ..mereka akan move. Yg kehidupan nya masih rengsa, itu yg tak boleh move on....mendendam letop2. Sindir2.....  Kan.
Quote miemiecha 5-11-2019 12:03 PM
Minami2013 replied at 5-11-2019 10:48 AM
Yg i nmpak nurul tu mmg masih nk ngendeng ngan ajai. Cuma ajai je yg bolayan. Tu yg sendu je die sek ...

indeed and also seingat mek, ajai pernah mengamuk suh norul ni stop watevah story ajai in heshe punya blog kalu x silap..
la ni norul byak masa terluang pas nikah kokusen
Quote nw111 5-11-2019 12:23 PM
annadonna replied at 5-11-2019 10:42 AM
alohh dah bertahun tahun masing masing dah kawin. Tak ada dah perasaan benci tu semua dah hilang. Ka ...

Cerai dulu pasepa ye
Quote pichee 5-11-2019 12:45 PM
MatDeghem replied at 5-11-2019 11:56 AM
Betul. Bila masing2 dah happy dgn kehidupan masing2 ..mereka akan move. Yg kehidupan nya masih ren ...

Seperti rita n elly....setakat ni masih blm move on..
Quote Minami2013 5-11-2019 01:50 PM
Edited by Minami2013 at 5-11-2019 05:57 AM
miemiecha replied at 5-11-2019 04:03 AM
indeed and also seingat mek, ajai pernah mengamuk suh norul ni stop watevah story ajai in heshe pu ...

Ya, i pun pernah baca. Kalau i pun rengsa jugak asyik nak kaitkan je bila org tanya pasal career... move on.. buat je lah lagu solo.
Quote miemiecha 5-11-2019 02:10 PM
Minami2013 replied at 5-11-2019 01:50 PM
Ya, i pun pernah baca. Kalau i pun rengsa jugak asyik nak kaitkan je bila org tanya pasal career.. ...

HURMM...
nak nyanyi dah xde sape sudi buek lagu..
so dok jelah jaga anak ngan laki kokusen,
byak masa luang umpama mek rakyat marhaen ni kot...
Quote Lavender_Violet 5-11-2019 02:19 PM
Theyols ni bukan bercakaran ke masa baru2 lepas cerai dulu?
Sekarang dah helok eh?
Quote umbut 5-11-2019 02:33 PM
Anak pandai..
Quote hotmak 5-11-2019 02:36 PM
Minami2013 replied at 5-11-2019 11:24 AM
Sebab die tak de produk tapi berjaya kawin ngan mat saleh. Itu je lah story yg boleh di war2 kan.  ...

org tegur anak dia pakai short pants pun merempan, serba tak kenalah , dah tau ig public, tapis2 lah apa yg patut kot ye pun melainkan tahan kena kecam

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101715s Gzip On
To Top