Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Isu Berbikini Di Bali, Minta Maaf Banyak-banyak Tapi..." - Chacha Maembong

4-12-2019 10:57 AM|Oleh: LilRose| Komen: 62

"Minta maaf banyak-banyak saya tidak mahu keluarkan apa-apa kenyataan sekarang."


Kredit foto: IG

Chacha Maembong bertegas tidak mahu mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung video kontroversi miripnya berbikini di Bali, Indonesia baru-baru ini.

Memetik Gempak, pelakon itu enggan kontroversi berkenaan mengganggu konsentrasi dirinya yang mahu menjaga kakaknya, Emma Maembong yang kini berada di hospital akibat diserang demam panas dan jangkitan kuman.



"Buat masa ini, saya tidak mahu keruhkan lagi keadaan memandangkan Emma masih dalam hospital. 

"Sekarang pun saya bergegas mahu ke hospital dan kalau boleh saya mahu fokus menjaga kakak terlebih dahulu. 

"Saya memang tak boleh, minta maaf... tak nak jawab fasal perkara tu. Saya biarkan saya dahulu sebab mahu jaga keluarga terlebih dulu buat masa sekarang," katanya.



Baru-baru ini, dunia hiburan digemparkan dengan beberapa foto dan video tular memaparkan gadis berbikini yang mirip Chacha di Bali, Indonesia.


Kredit foto: IG/GEMPAK

Kredit foto: IG/GEMPAK

Apakah akan ada pengakuan daripada pihak Chacha selepas Emma sihat dan keluar hospital nanti? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
7
Komen: 61
Komen

Previous : Ernie Zakri Nak Balas Dendam Di AJL 34, Tunggu Dan Lihat!

Next       : Azar Azmi Dituduh Jadi Punca Rumah Tangga Tunang Hancur

Komen Terbaru

Quote cikatilia 6-12-2019 10:54 AM
pix wad tu posing ke amik candid ja

Lain-lain Komen

Quote rosasen 4-12-2019 11:27 AM
sape yg lutut n tumit berkerak tu?
Quote mieymiey 4-12-2019 11:33 AM
Eh koserrrrr la nak ambil tau apa alasan sheols!
Quote fushimi 4-12-2019 11:35 AM
lol lantak dia nak pakai bikini or bogel

hak masing masing

Quote MsKathryn 4-12-2019 11:41 AM
X pyh la nk buat kenyataan...  sibuk je netizen ni
Quote miss_strangers 4-12-2019 11:46 AM
Ala, caca je Pon nk bikini..bior ke dia la...bukan chaca Dari imej hijabista Pon..mmg asal usual Jenis pakai telanjang..lainla kl mighah piljah berbikini, itu mmg Aku hencap...nanti pandaila dah kawen berubah la kot cm abil Tu. Dolu2 abil Pon seksi nk mati..dah kawen 2-3x nampakla insof sikit Bab pakaian jela
Quote tembamgirl09 4-12-2019 11:51 AM
gigih nak jelaskan pada manusia
Quote edoraixora 4-12-2019 11:57 AM
miss_strangers replied at 4-12-2019 11:46 AM
Ala, caca je Pon nk bikini..bior ke dia la...bukan chaca Dari imej hijabista Pon..mmg asal usual Jen ...

no....abil never berubah pun bab pakaian
masih lagi seksi, or bertambah seksi
suami sporting apedehal
Quote mizruncing 4-12-2019 11:57 AM
alaa chacha ni ape nk heran sgt pn. mmg sejenis npk bitch pn kann
Quote takayama 4-12-2019 12:00 PM
confuse jap tajuk psl chacha tp knp gambar awal psl emma
dia xnak bg statement sbb kakak kat sepital
btw bio ler dia nk berbikni ke apa
Quote doubleA 4-12-2019 12:08 PM
Baru tahu emma sakit. Gws emma
Quote sarah82 4-12-2019 12:22 PM
Aku x kisah.. Janji  aset sedap mata memandang.  Sekian.
Quote keknaih 4-12-2019 12:22 PM
tak terkejut pun lah
Quote ninnamina 4-12-2019 12:44 PM
Cerita caca tapi gambo emma jeee
Quote mohdcrow 4-12-2019 12:48 PM
Dia mintak maaf kat sapa?..ada orang amik tau ke pasal dia ni?
Quote PuanAbby 4-12-2019 12:49 PM
Chaca ni nampak rempit la. Berlakon tv3 pakai tudung pun tak berseri
Quote Nt-ViruS 4-12-2019 12:51 PM
sape dok kerja blurkan gambau ni. bak link tak blur.
Quote haruslah 4-12-2019 12:56 PM
buat xtau sudah
xyah nak komen bagai
Quote Asdan 4-12-2019 01:52 PM

masa muda la nak enjoy puas puas sampai tak nak sudah,
bila tua nanti pakai la niqab hijab jilbab, betul tak ?
Quote buapakperut 4-12-2019 01:58 PM
sarah82 replied at 4-12-2019 04:22 AM
Aku x kisah.. Janji  aset sedap mata memandang.  Sekian.

kene sensod cemana nak nampak kikiki

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.139930s Gzip On
To Top