Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rogol Anak Kandung Setiap Hari Selama 4 Bulan, Buruh Didakwa 104 Pertuduhan

9-12-2019 10:32 AM Komen: 108
Dituduh melakukan sumbang mahram terhadap anak kandung sendiri, seorang buruh mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen di Kuala Terengganu semalam.

Bahkan, lelaki berusia 46 tahun itu didakwa dengan 104 pertuduhan termasuk satu tuduhan meliwat anak perempuan sulungnya itu yang berusia 15 tahun, Bernama melaporkan.

Kredit foto: Awani

Mengejutkan kerana tertuduh didakwa melakukan perlakuan tersebut hampir setiap hari dalam tempoh empat bulan di sebuah rumah yang didiami tertuduh, mangsa dan dua lagi adik lelakinya berusia 12 dan 13 tahun. 

Dia dikatakan melakukan kesemua 104 kesalahan sumbang mahram itu antara 14 Ogos 2019 hingga 26 November 2019 di sekitar Kuala Berang. 

Jika disabit kesalahan, tertuduh boleh dihukum penjara maksimum 30 tahun dan maksimum 10 sebatan bagi tuduhan sumbang mahram.

Manakala, bagi tuduhan liwat, dia boleh dihukum penjara maksimum 20 tahun dan sebat jika sabit kesalahan. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 108
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote elzy 19-12-2019 11:24 AM
Tak tahu nak komen apa sebab keji sangat perbuatan lahanat tu

Lain-lain Komen

Quote Asdan 9-12-2019 10:35 AM

aku dah kata banyak kali, jangan makan ikan, jangan makan ikan
Quote najib888 9-12-2019 10:38 AM
Asdan replied at 9-12-2019 10:35 AM
aku dah kata banyak kali, jangan makan ikan, jangan makan ikan

ye la.. makan syabu or ganja lagi ok?
Quote Asdan 9-12-2019 10:41 AM
najib888 replied at 9-12-2019 10:38 AM
ye la.. makan syabu or ganja lagi ok?

ikan ada badi
Quote Asdan 9-12-2019 10:42 AM

tanya sikit, orang langgan pelacur biasanya tak makan anak sendiri, kenapa ya ?
Quote armin 9-12-2019 10:45 AM
Mana mak dia? Dah xde ke?
Quote sapeka 9-12-2019 10:53 AM
Bapak apa macam ni?
Quote fliphair8 9-12-2019 11:00 AM
bewak ler ni, layan porn kat hp sampai anak pun nak di makan....siler disemburit beramai2 di penjara sampai pakai beg najis kat perut!
Quote MissLana 9-12-2019 11:09 AM
tganung mendoniaaaa lagiiii
Quote missycutie 9-12-2019 11:15 AM
Astaghfirullah .. jahatnya manusia ni. Mung x layak jadi bapak. Semoga hukuman seberat2nya dikenakan. Kesiannya anak dia. Mesti trauma sangat2
Quote hitam_manis 9-12-2019 11:16 AM
Memang binatang
Quote sukacactus 9-12-2019 11:24 AM
Siannya ank dia dpt bapak xguna
Hampir setiap hari tu maknanya waktu ank dia period pun kena jg la ya
Quote orgsepang 9-12-2019 11:29 AM
Kenapa tak gantung bagi mati saja? Membazir duit saja bagi orang macam ni makan.
Langsung tak fikir masa depan anak sendiri.
Quote DayangKirana 9-12-2019 11:31 AM
takleh ke kes2 haruan ni diorang execute sebatan tu kat public..?
penat dengar kes mcm ni hari2...meleis muslim plak tuh.
Quote Kurex 9-12-2019 11:39 AM
Asdan replied at 9-12-2019 10:35 AM
aku dah kata banyak kali, jangan makan ikan, jangan makan ikan

tapi jepun yg kau bangga sangatbtu makan ikan la sedan
Quote Lentera 9-12-2019 11:42 AM
Nasib baik 2 ank yg lain tu boboi.. Klu gegel........
Quote julielapadite 9-12-2019 11:43 AM
Asdan replied at 9-12-2019 10:42 AM
tanya sikit, orang langgan pelacur biasanya tak makan anak sendiri, kenapa ya ?

sbb yg langgan pelacur mcm hang ni mati kena aids tak sempat membiak, betui ka? hang rasa bagus tak dorg ni tak membiak supaya kurang sikit troll level-level bodo ikang kat porom nih? agaknya pakcik makcik jepun yang makan ikan tu pun merogol anak cucu sendiri betui ka?
Quote Kurex 9-12-2019 11:43 AM
adoiiiiii kau kenapa pakcik oiiiii
Quote jalfa 9-12-2019 11:49 AM
Jahat betul nate nih..mohon banduan bg pukulan k.o je kat babi ni..x pon suumbat dlm loji taik...
Quote miss_strangers 9-12-2019 12:06 PM
Nate berok mung ni! Dop supo ore doh! Mung ni elok g mapuh

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.244212s Gzip On
To Top