Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

2 Peranti 1 Harga, Dapatkan Telefon Pintar HUAWEI Di Kedai Maxis Hari Ini!

24-7-2020 01:14 PM| Komen: 8

Anda kini boleh dapatkan dua telefon pintar pada satu harga bila mendaftar dengan Maxis Postpaid Share. Beli satu, dapat satu percuma! Siri HUAWEI apa sahaja yang ditawarkan?



HUAWEI kini menawarkan siri P40, nova 7 dan Y6p hanya pada satu harga untuk dua peranti bermula hari ini!

Selain menjanjikan pengalaman fotografi terbaik, HUAWEI P40 menyokong mod rangkaian Bukan Kendiri (Non-standalone-NSA) dan kendiri (staralone-SA).



Anda juga boleh menikmati capaian Internet 5G walau di mana anda berada.

Tunggu apa lagi? Bagi yang sudah lama mensasarkan HUAWEI P40 Pro+, inilah peluang anda. Hanya dari RM119 sebulan!

Mahukan 'telefon pintar bajet', tapi penuh gaya dan up-to-date? Anda mesti miliki HUAWEI nova 7 hanya dari RM39 sebulan dan HUAWEI nova 7 SE untuk RM1*! 



Bukan kaleng kaleng, nova 7 juga dilengkapi kamera swafoto 5G.

Mahukan telefon pintar yang baterinya tahan lama? HUAWEI Y6p adalah pilihan paling tepat. Daripada RM599, kini ia boleh didapati serendah RM99!

Skrin besar, bateri tahan lama dan gaya yang simple tapi canggih pada harga berbaloi.



Dapatkan dua telefon pintar serta-merta tanpa bayaran pendahuluan dengan mengunjungi mana-mana kedai Maxis berhampiran dan pilih telefon pintar diingini.



Naik taraf Pelan Maxis Postpaid Share jika perlu dan tambah satu talian kongsi baharu. Tunggu apa lagi? Jom serbu kedai Maxis!

Untuk maklumat lanjut, layari https://www.maxis.com.my/devices/2-for-1/ms. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 8
Komen

Previous : Girangnya Senyuman Si Manja, Setiap Hari Show Off Gaya Rambut Baru!

Next       : Comelnya Kek Korea Viral, Murah Pula Tu

Komen Terbaru

Quote seemylevel? 26-7-2020 03:31 PM
pprt le huawei2 ni

org pakai nokia

bru lejen

Lain-lain Komen

Quote aotearoa 24-7-2020 01:23 PM
apa syarat2 dia?
Quote husna_amal 24-7-2020 04:07 PM
Maxis bil mahal.
Quote dusunmind 25-7-2020 12:39 AM
Aku nak terminate account. Tapi masi ada contract setahun lagi.
Quote MeghanK 25-7-2020 12:51 AM
maxis zerolution dah tak offer samsung ke
Quote Sham143 25-7-2020 10:32 AM
Maxis charge mahal oo..
Quote rosasen 26-7-2020 07:59 AM
plan bukan main mahal...line entah ada ke tidak
Quote archilless 26-7-2020 03:29 PM
huawei ni android play store pun takde kan?
Quote seemylevel? 26-7-2020 03:31 PM
pprt le huawei2 ni

org pakai nokia

bru lejen

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top